Berenli Saatler :)

hoşbulduk elifiimm iyiyimm sen nasılsınn tatlımm
ben niye çevrimdışı oluyorum sürekli kaç kere giriş yaptım yaa:26:

bilmem ki ablam:26::26:.İyim şükürler olsun evimize geldik dün bugün astı abim okulu iyi ki gelmişiz yoksa bugün hayatta gelemezmişiz:18::18::18:

hoşgeldin tatlun doğum günün kutlu olsun.Sevdiklerinle nice mutle seneler dilerim

ayy bir türlü imza secemedim deli oldummmm

Bu güzel kıpraşma

ya kızlar sagolun ama bugun benim dogum günüm degil size özel acmıstım o face i öle sallamaca bi tarih attım ama yinede teskkür ederimm

Neredeydin ki kız?

evett tatlımm yaa yine kar geliyormuş

ay ben skldim artik,ne doyuyuor ne birsey istekleri bitmiyor arti ustumu degistirom bakiom snra yine eskiye donuyor esya desen ates pahasi parada yok,zaten ingilice bide zar zor tamamliyorum gorevleri biktim

dediklerine katılıyorum ama ev dekarasyonu yapmak bi hoşuma gidiyorki anlatamam bırakamıyorum:26:

ay ben skldim artik,ne doyuyuor ne birsey istekleri bitmiyor arti ustumu degistirom bakiom snra yine eskiye donuyor esya desen ates pahasi parada yok,zaten ingilice bide zar zor tamamliyorum gorevleri biktim

evett yaa çok pahalı eşyalarr zaten iki ot yolmaya bitiyor enerjisii

alamadım duvarları boyadım vuslatım param kalmadı otlarda bitti offf

benimde otlar bitiyor az kaldı ama daha evde hiçbişey yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…