meltem resim gorunmuyor canim :26:
Ne dedi canım
Off deme ya,ben bi dönem vajinismus sorunu yaşadım hamdolsun atlattık o günleri artık,Rabbim kimseye yaşatmasın o illeti
Doktor korkum sanırım birazda o dönemlerden kalma bişey,korkuyorum işte bende bi gidebilsem aslında :26:
Gülüm sen bi doktora gittt bak en kısa zamandaa böyle durararak problemini bilemez ve çözemezsin
Belki doktorun vereceği bi ilaçla hamile kalacaksın neden kendine bu eziyeti yapıyosun annem yaa
Haklısın gülüm korkmasam gidecem Allah'ın izniyle,ya sanırım iltihap var bende..Sen gittin mi canım,ne zaman gideceksiniz
Ya geçenlerde bi ot duydum,iltihap falan varsa temizliyomuş,adetin gecikiyosa getiriyomuş hemen düzene sokuyomuş..Adı civanperçemi mi neydi,bizim oralarda akbaşlı derler bildiğim bir ottu ama faydasını bilmiyordum,onu içmeye başlıcam bakalım bide onu deniyim
Gidecem inşaallah bakalım,yazın kesin gidecem artık,çünkü büyüdükçe büyüyo içimde
Yaza kadar hamile kalırım diye kendimi inandırıyodum ama şimdi yaz yaklaşıyoya içimde umuda dair bişey yok,yinede Rabbim büyük,hepimiz için hayırlısı herşeyin canım
Yok bacım bi haber yok adetin yaklaşmış dedi hattaee ne dedi mervemm hayirli haberler vermistir INSALLAH
canim neden gitmiyorsunuz bi gidip gorunseniz INSALLAH bir sorun yokturda belki bi ilac birsey verir ne bilem:26:
bizde ayni dertten muzdaribiz ALLAH hayirli zamanda hepimize nasip eder INSALLAH cok takma kafana ama doktoruda ihmal etme
Kız hiç korkulacak bir şey değil inanki bak atlatmışsın çok şükür
çengel var zaten ona yatıyosun üstüne bez örtüyolar canım çekinecek bir şey yok
Enfeksiyon kist bide mantar varmış canım
Yok bacım bi haber yok adetin yaklaşmış dedi hatta
Amann olsun ne yapayımm hiçte takmıyorum çok şükür sağlıklıyız ya
Buna bin şükür
tiwim kist çıktı enfeksiyon bide mantar
Kız hiç korkulacak bir şey değil inanki bak atlatmışsın çok şükür
çengel var zaten ona yatıyosun üstüne bez örtüyolar canım çekinecek bir şey yok
Enfeksiyon kist bide mantar varmış canım
görünmüyormu ? :44::44::44:
eslemcim doktor korkunu yenmen lazım canım belkide tek bir ilaçla hamile kalcaksın yaa
canim ben gittim bizim isler biraz karisik yani sorun var ondan olmuyor,
hazirandan sonra filan gidicez doktora INSALLAH o zamana kadar ALLAH NASIP ETMEZSE tedaviye basliycagiz :26:
eslemcim kesin git olmazki böyle yaaa cahil bir insanmısın sen hayır değilsin doktor kontrol etsin bi ya
Gidecem inşaallah bakalım,yazın kesin gidecem artık,çünkü büyüdükçe büyüyo içimde
Yaza kadar hamile kalırım diye kendimi inandırıyodum ama şimdi yaz yaklaşıyoya içimde umuda dair bişey yok,yinede Rabbim büyük,hepimiz için hayırlısı herşeyin canım
hayirlisi olsun mervem ya bende takmiyorum zaten bugunde adet oldum...
sancimda var 2 tane agri kesici ictim fayda etmedi normalde doktorumun verdigi vardi o hemen kesiyorduda agriyi bitti,
unutmayimda disari ciktimmi alayim ya :26:
Oyy maşaallah barekallah Allahım nazarlardan korusun evladını Meltemcim,bahtı da güzel olsun inşaallah
AMINNNNNKaçış yok gülüm mecburum zaten gitmeye..İlaç falan verdi mi canım bişey?
Canım görünmüyor,bende merak ettim Eymeni
Evet canım yenmeye çalışıyorum,inşaallah öyle olur
Herkesin derdi ayrı canım ya,Rabbim inşaallah size de tedavisiz bi şekilde nasip eder en kısa zamanda
Yaza kadar kalmazsam gitcem canım
ALLAH HAYIRLI ZAMANDA NASIP ETSIN INSALLAH MERVEM(AMIN)Adet mi oldunnhayırlısı canım benim sıkma canını
Takmayalım ben öyle yapıyorum çünkü stres yaptıkça vücut bi hormon salgılıyomuş
Bu sefer hiç olmuyomuş doktor öyle söyledi
Canımızı incitmeleyim
ay maşallah büymüşşşşşşşşşşşşşş
Rabbim sizlere bağışlasın meltemciğimmm
Fitil hap bide merhem verdi canımKaçış yok gülüm mecburum zaten gitmeye..İlaç falan verdi mi canım bişey?
Canım görünmüyor,bende merak ettim Eymeni
Evet canım yenmeye çalışıyorum,inşaallah öyle olur
Herkesin derdi ayrı canım ya,Rabbim inşaallah size de tedavisiz bi şekilde nasip eder en kısa zamanda
Yaza kadar kalmazsam gitcem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?