ayy INSALLAH benimde gecer ilk adet oldugum zamanlar yoktu :18:Ayy ne kötüdür o bilirimmm ama benim dogumdan sonra gecti kızlar hiç hasta olup olmadugımı anlamıyorum bile insallah sizinde gecer dogurduktan sonra allahım ne kötü bişey su adet sancısı
İçme canım daha fazla mazallah zehirlerde seni bak ayaklarını karnına doğru çektir öyle otur
Sıcak su torban var mı varsa ayaklarının altına yada ağrıyan yere koy
Gözünü kapatma burnunu kapat sadeceCanım onu denemek istiyorum evet,bir tanıdığım da deneyip hamile kaldı
Gözüm kapalı içerim faydası olsun hayırlısı ile yeterki
INSALLAH canim INSALLAH
kizlar ya cok sancim var ne yapsam ki 2 tane agri kesici ictim sabah ama yinede sanci gidip geliyor
Ayy ne kötüdür o bilirimmm ama benim dogumdan sonra gecti kızlar hiç hasta olup olmadugımı anlamıyorum bile insallah sizinde gecer dogurduktan sonra allahım ne kötü bişey su adet sancısı
Gözünü kapatma burnunu kapat sadece
yudum yudum içilecek canım inanarak iç
Kız benim ilişkide felan o kadar ağrız sızım oluyoduki
maşallah bu kürü uyguyalı o kadar rahatladımki
ALLAH rAZI OLSUN BU KÜRÜ BULUPTA
bİZLERE ULAŞTIRAN HOcalarımızdan
ay maşallah bana yetiştir ben ona varıcam
Allah Allah ilişki sırasındaki ağrı sızıyla alakası neki canım :26:
Amin canım..Kk'deki topik var ya bununla ilgili,incelemedim iyice ama orda yazıyo mu birebir tarif nasıl alınıyo vs
Canım geçmiş olsun.Ayaklarını sıcak tut canım,sıcak birşeyler iç,geçer inşaallah güzelim
sende yokmu söz nişan canım
okulunun bitmesini bekliyoruz bitanem inşallah 2 yıl sonra nişanımızzz
İbrahim Saraçoğlunun sitesine gir orada yazıyor çok basit kız zaten tarifi
ben yavastan kacayimm gidiyim yatiyim zaten bu sanciylan sabahi zor ederimm bacaklarima kadar vuruyor ay :26:
ben yavastan kacayimm gidiyim yatiyim zaten bu sanciylan sabahi zor ederimm bacaklarima kadar vuruyor ay :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?