• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

yaaa bende 22 yaşndayımm ben okul biter bitmez evlencem artık evliyken hazrlanırım kpssyede napıyımm:))benimkisi bu yıl kpssye hazrlanıyoo kazansın işti askerlikti derken bnim okul biter inşallahh sevdiğimize kavuşuruzzz:54:

Canım göz açıp kapatana kadar geçer.
Ablamda atanmadan evlendi.Şu an evli dersaneye gidiyo KPSS ye hazırlanıyooo zorlanıyo biraz.
Annem sen atan ondan sonra diyoooo:36:

kızz valla diğer yarım ekmeğide yemekten korkuyorum gece gece:56:
:1::1::1: anlasildi tatimm:1::1: aslinda haklisin pardonnn diyeyimm bundan sonra nooo yemek:20::20:
Ahhhh ahhhhhh bende isterem evlenmek :1:
İşte şartlar canım

Allah kavuştursun tatlım benimmm:16:
Sende benim gibisin demek ki bende içli köfte canavarıyım:1:

amin canim butun sevenleri inss:nazar::nazar:

kizzz susss deme icli........ simdi yeriz dayagiiiii:18::18:

Canım göz açıp kapatana kadar geçer.
Ablamda atanmadan evlendi.Şu an evli dersaneye gidiyo KPSS ye hazırlanıyooo zorlanıyo biraz.
Annem sen atan ondan sonra diyoooo:36:

yaa evliykendee zor olurr amaa ozaman sevgilim o yollardan geçtiği için anlayış gösterirr bana iyi kötü hallederim heraldee bilmiyrum bi yıl daha gizli saklı görşmektensee bu daha mantıklı geliyo amaa kısmett:))

:1::1::1: anlasildi tatimm:1::1: aslinda haklisin pardonnn diyeyimm bundan sonra nooo yemek:20::20:

amin canim butun sevenleri inss:nazar::nazar:

kizzz susss deme icli........ simdi yeriz dayagiiiii:18::18:

Niyekine kim dövüyooooo
Aplaaaa walla biz açmadık yemek mevzusunu hatta benimde canım çekti:31:

yaa evliykendee zor olurr amaa ozaman sevgilim o yollardan geçtiği için anlayış gösterirr bana iyi kötü hallederim heraldee bilmiyrum bi yıl daha gizli saklı görşmektensee bu daha mantıklı geliyo amaa kısmett:))

Tabikide doğrudur ama ben atanıp evlenmeyi daha çok istiyorum:27::23:

Back
X