• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

ayy yerimm ben seni bitanem:38:sayfalar çok hızlı geçiyor bazen bende
atlıyorum sayfaları yoksa son sayfaya yetişemiyorumm:52::52:

Biliyorum canım takılıyorum zaten:34: Cevap yazana kadar bile 2 sayfa geçiyo:52::52:
ah melezim sorma abim bilgisayarını artık vermiyor:47::47:
telefonum hala yapılmadı:43:
gelemez oldum çok özledim sizi:43::43:

Söyle o behlüle adamı hasta etmesinnnnn:22:Abim olsa dövdürtürdüm ama yok maleseffff:52::52::52:
Biz de çokkkk özledik seni canımmmm. 1000. sayfayı kutlarken mesaj atim dedim ama telini yaptırırp yaptırmadğnı bilmiyodum
atmadım canım:50:

aaaaaaaa:52:
buldum ben hareket yapmıyorum mervem ondan ya yarın hemen yürüyüşe çıkıyorum:31:

Gün boyu evdeysen valla zor oluyor işte böyle helede bende bi gaz sıkışması olur Allahhhh mahvolurum işte o zaman olurum tam bi davul

aaaaaaaa:52:
buldum ben hareket yapmıyorum mervem ondan ya yarın hemen yürüyüşe çıkıyorum:31:

aaaa evet haklisin canimm yaaaaa walla bende bu 6 aydir hic hareket yokkkk ondanda olabilirr... sukur artik bende okulu oluyorum ve hareketlii oluyorummm:65::65::65::65:

Biliyorum canım takılıyorum zaten:34: Cevap yazana kadar bile 2 sayfa geçiyo:52::52:

Söyle o behlüle adamı hasta etmesinnnnn:22:Abim olsa dövdürtürdüm ama yok maleseffff:52::52::52:
Biz de çokkkk özledik seni canımmmm. 1000. sayfayı kutlarken mesaj atim dedim ama telini yaptırırp yaptırmadğnı bilmiyodum

Abisiinin adı behlül mü gerçekten:53::53::44:

benimkisi kesin ömürlük canım yemediğim şey kalmadı bazen iyi oluyorum ama genelde hep kabızım incir yemekten içim dışıma çıktı:43:

Ben de inciri çok severdim fakat onunla öyle bir anım oldu ki artık ağzıma süremiyorum:1:

Activia falan hikaye, bırakınca geri dönüyor rahatsızlık.
Ben çareyi macun yemekte ve sabahları limonlu ılık su içerek buldum:28:
Tabi o da ömürlük

ay benim güzel arkadaşım ne kadar düşünceliymiş ya demek mesaj atcaktım telime ha:16::16::16:
ah kuzum telim bozuk kapalı atsan bile göremezdim:43:
ama yarın o telefoncunun yerini basıcam :47:

:9::9::9: pot kırdım sanırım

canimm benimm demin yazdim ama sanirim gormedinn.... esi ankarada olan benimkiiii esim ankarada okuyo bizde yeni evlendik dur anlatayimmm:27::27::27: 6 aydir evliyiz tazeyizz ama ayriyizz:43::43::43: ben yurtdisinda kaliyorum esiminde daha bi senesi var o yuzden ayiriz ama hicc uzulmuyorum cunkuuuu bi hafta sonra geliyoooooo:16::16::16:

Ben de inciri çok severdim fakat onunla öyle bir anım oldu ki artık ağzıma süremiyorum:1:

Activia falan hikaye, bırakınca geri dönüyor rahatsızlık.
Ben çareyi macun yemekte ve sabahları limonlu ılık su içerek buldum:28:
Tabi o da ömürlük

canım bana biraz açıklarmısın macun ve limonlu suyu her gün mü içtin yedin
peki faydası oldumuu

canimm benimm demin yazdim ama sanirim gormedinn.... esi ankarada olan benimkiiii esim ankarada okuyo bizde yeni evlendik dur anlatayimmm:27::27::27: 6 aydir evliyiz tazeyizz ama ayriyizz:43::43::43: ben yurtdisinda kaliyorum esiminde daha bi senesi var o yuzden ayiriz ama hicc uzulmuyorum cunkuuuu bi hafta sonra geliyoooooo:16::16::16:

Ay canım:)
Öncelikle hayırlı olsun evliliğin
Allah'ım utandırmasın inşallah:nazar:

İş için mi ayrısınız?

aman allah korusun ona çevirmeden ben gidiyim eniyisi güzelim:6:

bencede berenim ihmal etme :50:benim arkadaştada vardı kabızlık hiçde gitmedi doktora kendi kendine
bitkisel çaylarla geçirmeye çalışıyordu sonunda hemoreid oldu hemde ilerlemiş:52::52:
sakın geciktirme canım

canım bunda çekinecek ne var kabızlık normal herkeste olan bir sorun ben gitcem sanada haber veririm :16:

Kabızık için değil basür için gitmeye çekiniyormuş gerçektende zor rabbim sağlık sıhhat versin cümlemize

Back
X