• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Vuslatım ben bayılıyorum sende beğenirsin inşaallah,kızartması daha güzel oluyo ama haşlamayı sevmiyorum ben :37: :27:

Bende kaçıyorum artık kızlar,Allah rahatlık versin hepinize,hayırlı geceler:16:

Güzel canlarınızı sıkmayın hiçbirşey için,hadi öpüyom hepinizi:38::38:

Allah'a emanetsiniz:69:

net gitti sinir oldum yaa:47:neyse kızlarr bende çıkıyorumm :10:
önce mutfağa sonra yatağa:49:iyi geceler hepinize :16::16::54::54::54:

tamam canım gel beraber gidelim :4: bende çıkayım artıkın sende allaha emanet ol hadi iyi geceler arkadaşlar sizle sohbet etmek güzeldi hoşçakalıın :54::3:

Vuslatım ben bayılıyorum sende beğenirsin inşaallah,kızartması daha güzel oluyo ama haşlamayı sevmiyorum ben :37: :27:

Bende kaçıyorum artık kızlar,Allah rahatlık versin hepinize,hayırlı geceler:16:

Güzel canlarınızı sıkmayın hiçbirşey için,hadi öpüyom hepinizi:38::38:

Allah'a emanetsiniz:69:

iyi geceler kızlar bende kaçtım.Tatlı rüyalar:10::10::10::10::10:

net gitti sinir oldum yaa:47:neyse kızlarr bende çıkıyorumm :10:
önce mutfağa sonra yatağa:49:iyi geceler hepinize :16::16::54::54::54:

tamam canım gel beraber gidelim :4: bende çıkayım artıkın sende allaha emanet ol hadi iyi geceler arkadaşlar sizle sohbet etmek güzeldi hoşçakalıın :54::3:

iyi geceler kızlar bende kaçtım.Tatlı rüyalar:10::10::10::10::10:

iyi geceler kizlar ALLAH RAHATLIK VERSIN HEPINIZEEE:3::3:

kızlarrr:52::52: liseden arkadaşlarla toplandık kar topu oynadık 3 saat nasıl eğlendik anlatamam kahkahalar havada uçuşuyor:52::52: ya inanılmaz moralim yükseldi ya çok mutluyum:52::52:

ankara diz boyu kar kızlar dışarıda lapa lapa kar yagıyor herkesi sırayla yere yatırdılar tabi benide nasıl gülmekten ölüyodum ya süper bir gündü:52::52:

nasıl stres attım kızlar anlatamam demek ki enerjik şeyler yapmak stres attırıyormuş ay full enerjikim ya:52::52:

bu kadar neşenin üstüne karnım acıktı gidiyimde gazozumu alayım bide peynir ekmek alıyım kendime yiyim kilo kimin umrunda aşkım beni böyle beğeniyor hatta yemezsem kızıyor :9::9::9:

Ayy maşaallah enerjinee:52::52:

Kardan adam da yaptınız mı kız :27:

Benim eşimde bana söz verdi,karda oynıcaz diye:1::1:

Memlekete gitmeyi dört gözle bekliyorum:37:

ohh ohh iyi enerji depolamışsın bereniiiimmm:nazar:
aahh bizede uğrasada bizde oynasak doya doya kar topu:1:

Back
X