• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

sabır ve disiplin:42:canım ben bide çocuklarımı hep tek başıma yetiştirdim hani olur ya anne ne kadar öğretmeye çalışırsa dışardan insanlar şımartırlar
o zaman olmuyor işte:49:

inşallahh bitanemmm :38:şimdide sen şımarttın benii:17::17:

banada yazdı ama ben cevap vermedim niyeti belli diye....:31:
enn mantıklısıda iştee çenemee sahip çıkamyrmkii benn:52::9:

kızz tweetyyy banlannca noluyo kızz biliysann desene merak ettmm

kızzz tweetyy maşallahh tanımadğınn hberdar olmadğn konu topik yokk nereye grsemm yorum yapmak için seninn yprumlarını göryrmm yapmyrm yorumm sus sen bekarsn diycen diyee tırsyrmm:52::52:

sen kendini asmissin artik sana karismam buyudun artik sen !:40::40:

enn mantıklısıda iştee çenemee sahip çıkamyrmkii benn:52::9:

valla ben kaale almıyorum öle insanları malum çok seviyeleri yüksekmişte :60: en son birine çok ağır konuştum baktım hala cevap veriyo tınlamadım tınlamadıkça delirdi laf soktu gizliden gizliden... hiç cevap vermedim en sonunda başkalarınada sardı topiği terkettik topluca bildiğin seviyesiz görgüsüzdü işte cevap verme sende artık başka şeylerede çokta tınsın de :1:

valla ben kaale almıyorum öle insanları malum çok seviyeleri yüksekmişte :60: en son birine çok ağır konuştum baktım hala cevap veriyo tınlamadım tınlamadıkça delirdi laf soktu gizliden gizliden... hiç cevap vermedim en sonunda başkalarınada sardı topiği terkettik topluca bildiğin seviyesiz görgüsüzdü işte cevap verme sende artık başka şeylerede çokta tınsın de :1:

tamamm laff dinlyeceğimm bundan sonraa bana sataşanlaraa aslaa cevapp vermeyeceğimmm:32::32:

Back
X