- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabır ve disiplincanım ben bide çocuklarımı hep tek başıma yetiştirdim hani olur ya anne ne kadar öğretmeye çalışırsa dışardan insanlar şımartırlar
o zaman olmuyor işte
inşallahh bitanemmmşimdide sen şımarttın benii
![]()
enn mantıklısıda iştee çenemee sahip çıkamyrmkii bennbanada yazdı ama ben cevap vermedim niyeti belli diye....![]()
ban_ban_ban![]()
hosbuldukkk ablacim bebek nasil sen nasilsin![]()
abla onlar +18ciler fazla takilma sen onlara![]()
banlaninca bi muddet siteye giremiyorsun canimenn mantıklısıda iştee çenemee sahip çıkamyrmkii benn
kızz tweetyyy banlannca noluyo kızz biliysann desene merak ettmm
iyiyiz tatlımm ikimizdetüttürme kız sigarayı yeni bıraktım canım çekiyor bakkk
![]()
tweety_yteewt hanımda muhalefetten bunada pek fazla takılma sen![]()
abla onlar +18ciler fazla takilma sen onlara![]()
sana hakaret davasi acacam en az 5000 tl yarin adliyeye basvuruyorum![]()
kızzz tweetyy maşallahh tanımadğınn hberdar olmadğn konu topik yokk nereye grsemm yorum yapmak için seninn yprumlarını göryrmm yapmyrm yorumm sus sen bekarsn diycen diyee tırsyrmm![]()
aldığınn 5000tlyiide avukataa yatrrsınnn boşverr uğraşmaa![]()
aaayyy tamam tamamm yaa kıyamam sana benhiç başıma gelmedi ama bi yırtılırsa düşünemiyorum halimi bi ikinci yaramazla
![]()
sen kendini asmissin artik sana karismam buyudun artik sen !![]()
enn mantıklısıda iştee çenemee sahip çıkamyrmkii benn![]()
valla ben kaale almıyorum öle insanları malum çok seviyeleri yüksekmişteen son birine çok ağır konuştum baktım hala cevap veriyo tınlamadım tınlamadıkça delirdi laf soktu gizliden gizliden... hiç cevap vermedim en sonunda başkalarınada sardı topiği terkettik topluca bildiğin seviyesiz görgüsüzdü işte cevap verme sende artık başka şeylerede çokta tınsın de
![]()
iyii bişeymi dedinn kötü bişeymii bilemedimm kız şimdii:26::26:
allahım allahhıımm bide bu sorun var yaa ne bu kadınların çilesibende düşünemiyordum hiç10 senedir hiçbir sorun olmamıştı hatta hiç ihtimal vermiyordum
şokkk oldum başıma gelince![]()