• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

haydi iyi geceler :3::3:

şans eseri netim açık olursa yarın gece burdayım inşlh adam şizofrenmidir nedir anlamadıkki kapamamış netimizi :1:

Kizlar tebrikler sohbet son surat:))))

hoşgeldin aramıza canım biraz geç yazdım ama olsun:52:

kızlar cevap vermeyin allah aşkına yapılan bir espiriyi bu kadar uzatmasına gerek yokken tartışma ortamı yaratmaya çalışılıyor bereni düşünün herşeyden önce alıntı yapsada cevap vermeyin........................................................:31::31::31:

ay ben sana ölürüm yaaa nasılda ince ve güzel düşünceler bunlar:16:

sanırım ufak bir tartışma yaşanmış kızçelerim geçmişi okudum melezgüzelim sıkma canını lütfen böyle ufak tefek olaylar için sen ne hakaret etmişsin nede sataşmışsın yani seni kimseye mahkemeye veremez verse bile kanıt yok bütün cevapları okudum misafir üyemize karşı senden gelen bir terslemede yok hakaret de yok :49: misafir üyemiz olan aylin hanımada cevabım olucak konu sahibesi olaraktan aylin hanım masöz aramak isterseniz google de aratın orda bir sürü adres bilgileri var eğer kk da böyle bir şey aramak istiyorsanız forumumuzun derdim var bölümüne başvurabilirsiniz burası geyik topiğidir her türlü espri yapılır ve kimse ciddiye almaz çünkü adı üstünde geyik topiği:49: dersenizki bende sohbet etmek istiyorum aranıza gelmek istiyorum diye bizim kapımız herkese açık benim kızlarım son derece kibar ve zeki insanlardır öyle direk kimseye sataşma olmaz bu topicte .neyse ufak tefek tartışmalar olur kızçelerim normal şeyler bunlar ama bakin topiğimiz her yerde duyulmuş ilgi çekmiş buna mutlu olmalıyız:52:

kafaya masaj yapıyoruz biz

ayrıca ve ayrıca kadaya masaj yapıyoruz biz cümlesini aylin hanım hakaret olarak algılamış ama burdaki asıl düşünce şudur: biz burda kafayı dagıtıyoruz kafaları güzelleştiriyoruz sohbetimizle denmek istenmiştir tabi aylin hanım direk hakaret olarak algılamış olabilir tabi insanlık hali yanlış anlamalar tüm hayatımızda oluyor ama açıklama getirmek görevim benim:49:

:54: Berencimm kuzucumm ne sıkıcam canımı Allah aşkınaa hayatta tek derdim
sanalda karşılaştığım mizahtan anlamayan insanlar olsa keşke:1: Hem bayan
beni tahdit ederken Tweest e yazdıklarını da unuttu bi anda, odunsuz kafa
masajı falan:1::ssz:

Kızlarımmmmmm Nasılsiniz.
Ablanız ozlediiii siziiii
Az daha dayanın aranıza gelicemmmmm
Unutmayinnnn he;))

hediyelerımı öglen yolladım.yrın elnde olucak kurbanımın.

yalnız benım katılım duyuyrsa ınsallah bu gun kargoya verseydı yrın evde olmuyucm

Back
X