Berenli Saatler :)

la melez diye uyumadin gi ben nöbette olmasam coktan uyumustum yorgunum ya:ssz:

Evet özellikle dizilere filmlere bak,beni bi görsen televizyonun içine gircem nerdeyse deşifre bulmak için:1:

acun tarkan felan o cocuklar duymasindaki damatlari varya tisortlerde felan amaaaaan ay icime kurt dustu simdi ya ALLAH SASIRTMASIN,RABBIM SEN BIZI BUTUN KOTULUKLERDEN KORU YARABBIM(AMIN):nazar:

Son düzenleme:
acun tarkan felan o cocuklar duymasindaki damatlari varya tisortlerde felan amaaaaan ay icime kurt dustu simdi ya ALLAH SASIRTMASIN,RABBIM SEN BIZI BUTUN KOTULUKLERDEN KORU YARABBIM(AMIN):nazar:

Bazıları farkında bile değiller canım,giydikleri markaya ve kimin tarafından giydirildiklerine dikkat etmek gerekiyo...Ben kombin yapıyorum ya,kıyafetlerde eşarplarda bile o kadar çok var ki:18: Amin amin Allahım korusun canım:31:

Bazıları farkında bile değiller canım,giydikleri markaya ve kimin tarafından giydirildiklerine dikkat etmek gerekiyo...Ben kombin yapıyorum ya,kıyafetlerde eşarplarda bile o kadar çok var ki:18: Amin amin Allahım korusun canım:31:

bu zamana kadar hic duymadim dikkatte etmedim bundan sonra dikkat etmem lazim:34:

Ne yapsam fayda etmedi canım, ayran içiyorum şimdi de:1: Uyku düzeni kalmadı
tatilde olduğum için okul açılınca düzelir:31::31:

Anaaa:53: Geyik yapmaktan iş güç soramıyoruz ki canım bilmiyodum valla.
Bölümün ne?

bakirköy ruh ve sinir hastaliklari hastahenesindeyim canim:ssz:

Back
X