Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim yemeklerı yedık offffffff tıkandım nasılsınız kızlar.beren yıne döktürmüşsün fısıtk.
merve nasılsın canım:?
twety hoş geldin cnım
bende yeşil cayımı ıctım.sizler naptınız bakalım?
mervem patlıcan salatasını yaptınmı kız dün yapcam diyodun![]()
kız tahmin ettim biliyomusun bu merve kesin üşenip yapmamıştır dedim allah seniYok canım ya daha denemedim ama bugün yemek yaparken aklıma geldi
Berenim tarif etmişti dedim unutmuşmuyum diye malzemeleri saydım kendi kendime
Unutmamışım ama.Evde patlıcan yoktu.markete gitmek lazım üşeniyorum yaa
Yiyip içip evde oturmaktan şiştim yahu
ne yemek yaptın şekerim bugün?![]()
ben geldim yemeklerı yedık offffffff tıkandım nasılsınız kızlar.beren yıne döktürmüşsün fısıtk.
merve nasılsın canım:?
twety hoş geldin cnım
bende yeşil cayımı ıctım.sizler naptınız bakalım?
kıev üsulu tavuk dolmsı,safrnlı kuru üzümlü pilav,haydari.canım.
sen naptın bebeyım
Yemeğimizi yedik kocamla beraber sonra çikolata eşliğinde kahvelerimizi yudumladık
Sonra eşim işe gittiBende hemen kendimi buraya attım valla tavşanlarım
Sen ne yemek yaptın bugün canım?
Ama ne yapayım kuşum dışarısı soğukk üşüyorumkız tahmin ettim biliyomusun bu merve kesin üşenip yapmamıştır dedim allah seni
ama sen benim aklıma soktun patlıcan salatasını yarın bende yapıcam![]()
kıev üsulu tavuk dolmsı,safrnlı kuru üzümlü pilav,haydari.canım.
sen naptın bebeyım
kızlar ya safran hani pilava sarı renk veren şey mi nerde satılıyor aktarda filanmı:26::26:
evet bitanem sarı bişey.ben bizim memelektenten getırtım.burda da var ama bahalı dedılerde eşimin sülalesıne de getırtmişdim.cok guzel oluyor vallah
napıyosun şeker?hosbulduk ofeliyacimm...
mervem oturmaktan skldim
yok berenim ne yaramazligi saten oyle bi konuda yok olsada az eglensek![]()
cok sagol kuşummmmAma ne yapayım kuşum dışarısı soğukk üşüyorum
OHHHH Harikasın canım afiyet bal şeker olsun
guzel canım tadı.yap yarınofeliya diyince aklıma geldi şu safranlı pilavı bide ben yapim bakalım nasıl olcak
Eki Görüntüle 352095
canım vallah ne yalan soyleyım bende evlendım evlenelı oyleyım eşim cok kızıyor.sacım kalın oldugu ıcın kurumuyor nerdeyeseya hergün yıkanmadan duramıyorum ya bu bende yaklaşık 4 yıldır var acaba hastalıkmı:26::26:
Aktarlarda bulabilrsin canım.Bnde hiç yemedim merak ediyorum vallakızlar ya safran hani pilava sarı renk veren şey mi nerde satılıyor aktarda filanmı:26::26:
hosbulduk ofeliyacimm...
mervem oturmaktan skldim
yok berenim ne yaramazligi saten oyle bi konuda yok olsada az eglensek![]()
oh mis.eşin işemi gitti?bende yazdım canım bişrdiklerimi.uffff banyo yapıcam daha.