- 3 Ağustos 2009
- 4.714
- 39
- 688
Tabiki hemen yükleyeceğim canım bende çok merak etmeye başladımm vallaallah kavuşustursun şekerim.bende merak ettım.resımlerını yukle hemen tamam mı
?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki hemen yükleyeceğim canım bende çok merak etmeye başladımm vallaallah kavuşustursun şekerim.bende merak ettım.resımlerını yukle hemen tamam mı
?
slm hanımlar nabersınız nasıl keyıfler
icindekiler bayatlar gelene kadar
Uzak mesafe cicimmm ondan yani
2-3 hafta dedi evrenim bana sanırım olmuştur o kadar bu hafta yada haftaya olmadı sonraki haftaya yani nisanda gelir
Ama bu hafta yada haftaya gelecek gibime geliyo
bu smile ne kadar orçuna benziyo ya![]()
hele şukur kızzzz.görünmezmıyım kustum vallah..
nasılsın şeker.senı yakalamak ne mumkun nereye baksam ordasın maşallah
icindekiler bayatlar gelene kadar
ay kusme canimmm gorunmez degilsin ben yerimde durmuyorum
iyiyimmm sen nasilsinnn![]()
Benim hediyem bu hafta gelecek kızlar sanırım![]()
Öyle olacak heralde
Neysem kızlar iyi geceler Allah rahatlık versin hepimize![]()
Öyle olacak heralde
Neysem kızlar iyi geceler Allah rahatlık versin hepimize![]()
Kız bende onu soracaktım ha ay niye öyle olduki kim sana gönderecekti ayıp etmiş ha gerçekten
2 ay oldu resmen hakkına girdi senin
postahaneden yolladiysa gec gidiyor esimde gecen turkiyeden siparis verdi 10 gunde anca geldi,
yurt disi uzun suruyor biraz :44:
Bacım ne 10 günü 2 ay oldu resmen yazık günah valla
Kız bende onu soracaktım ha ay niye öyle olduki kim sana gönderecekti ayıp etmiş ha gerçekten
2 ay oldu resmen hakkına girdi senin
Gidiyon mu![]()
postahaneden yolladiysa gec gidiyor esimde gecen turkiyeden siparis verdi 10 gunde anca geldi,
yurt disi uzun suruyor biraz :44:
orasi oyle herkes aldi hediyelerini ama evrenim demisti zanten gec gonderecegini![]()
hıı anlamişko canım neyse evrenimi biliyorz zaten yapmaz öyle bir şey
Canım evrenim danimarkada oturuyor ya o yüzden geç geliyor
Bide bana hediyelerimi almış eşiyle oyllamış ama eşinin yeğeni evrenin ona yolladığını sanmış konmuş benim hediyelerime canım.
Kız tekrardan hediye falan aldı o yüzden gecikti bide kargo uzun sürüyormuş 2-3 hafta kadar
Ben ona hakkımı helal ediyorum canım.
Ama yurtiçinde ve hiçbir mazereti olmasaydı haklıydın
Çok uykum geldi sanki yaww
Yarında köye gideceğim abimle erken kalkıcam tatlım
Allaha emanet olun çıktım ben
Evet canım öyleymiş nasıl yolladı bilmiyorum ama eşinede yollayınca 2-3 haftayı buluyormuş
![]()
hıı anlamişko canım neyse evrenimi biliyorz zaten yapmaz öyle bir şey
Haklı sebebi varmış ayy senin hediyeler gitti desene haha ne komik olmuş tühh
Hadi datlı rüyaarlrr
Canım evrenim danimarkada oturuyor ya o yüzden geç geliyor
Bide bana hediyelerimi almış eşiyle oyllamış ama eşinin yeğeni evrenin ona yolladığını sanmış konmuş benim hediyelerime canım.
Kız tekrardan hediye falan aldı o yüzden gecikti bide kargo uzun sürüyormuş 2-3 hafta kadar
Ben ona hakkımı helal ediyorum canım.
Ama yurtiçinde ve hiçbir mazereti olmasaydı haklıydın
Çok uykum geldi sanki yaww
Yarında köye gideceğim abimle erken kalkıcam tatlım
Allaha emanet olun çıktım ben
Evet canım öyleymiş nasıl yolladı bilmiyorum ama eşinede yollayınca 2-3 haftayı buluyormuş
![]()
merve hanım seni burda bulucağımı nasılda biliyodum baktım konuşurken sustun dedim gene gitti bu berene bide net gitti diye at bakalım bizeebaskına geldik bizde
nasılsınız arkadaşlar iyi akşamlar hepinizede ben bi merveyi dövüp ditcem şimdiden rahatsızlık için özür dileriz
alsanaa
![]()
demin bir ayagim parmaklari agriyordu simdide el bilegim agriyor neden olabilir :26:
mervenin nereye laf yetistirdigi belli oldu![]()
merve hanım seni burda bulucağımı nasılda biliyodum baktım konuşurken sustun dedim gene gitti bu berene bide net gitti diye at bakalım bizeebaskına geldik bizde
nasılsınız arkadaşlar iyi akşamlar hepinizede ben bi merveyi dövüp ditcem şimdiden rahatsızlık için özür dileriz
alsanaa
![]()
mervenin nereye laf yetistirdigi belli oldu![]()