Berenli Saatler :)

Uzak mesafe cicimmm ondan yani:12::12::12:
2-3 hafta dedi evrenim bana sanırım olmuştur o kadar bu hafta yada haftaya olmadı sonraki haftaya yani nisanda gelir:27::27:
Ama bu hafta yada haftaya gelecek gibime geliyo:34::34:

bu smile ne kadar orçuna benziyo ya:32::32::32:
icindekiler bayatlar gelene kadar :27::27::27::27:

hele şukur kızzzz.görünmezmıyım kustum vallah..
nasılsın şeker.senı yakalamak ne mumkun nereye baksam ordasın maşallah

ay kusme canimmm gorunmez degilsin ben yerimde durmuyorum :1:
iyiyimmm sen nasilsinnn :21::21:

Kız bende onu soracaktım ha ay niye öyle olduki kim sana gönderecekti ayıp etmiş ha gerçekten
2 ay oldu resmen hakkına girdi senin

postahaneden yolladiysa gec gidiyor esimde gecen turkiyeden siparis verdi 10 gunde anca geldi,
yurt disi uzun suruyor biraz :44:

Kız bende onu soracaktım ha ay niye öyle olduki kim sana gönderecekti ayıp etmiş ha gerçekten
2 ay oldu resmen hakkına girdi senin

Canım evrenim danimarkada oturuyor ya o yüzden geç geliyor
Bide bana hediyelerimi almış eşiyle oyllamış ama eşinin yeğeni evrenin ona yolladığını sanmış konmuş benim hediyelerime canım.
Kız tekrardan hediye falan aldı o yüzden gecikti bide kargo uzun sürüyormuş 2-3 hafta kadar
Ben ona hakkımı helal ediyorum canım.
Ama yurtiçinde ve hiçbir mazereti olmasaydı haklıydın

Çok uykum geldi sanki yaww:31::31:
Yarında köye gideceğim abimle erken kalkıcam tatlım
Allaha emanet olun çıktım ben:16::16::16::16:

postahaneden yolladiysa gec gidiyor esimde gecen turkiyeden siparis verdi 10 gunde anca geldi,
yurt disi uzun suruyor biraz :44:

Evet canım öyleymiş nasıl yolladı bilmiyorum ama eşinede yollayınca 2-3 haftayı buluyormuş:31::31:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Bide bana hediyelerimi almış eşiyle oyllamış ama eşinin yeğeni evrenin ona yolladığını sanmış konmuş benim hediyelerime canım.
Kız tekrardan hediye falan aldı o yüzden gecikti bide kargo uzun sürüyormuş 2-3 hafta kadar

Evet canım öyleymiş nasıl yolladı bilmiyorum ama eşinede yollayınca 2-3 haftayı buluyormuş:31::31:

hıı anlamişko canım neyse evrenimi biliyorz zaten yapmaz öyle bir şey
Haklı sebebi varmış ayy senin hediyeler gitti desene haha ne komik olmuş tühh:9:
Hadi datlı rüyaarlrr

demin bir ayagim parmaklari agriyordu simdide el bilegim agriyor neden olabilir :26:

hıı anlamişko canım neyse evrenimi biliyorz zaten yapmaz öyle bir şey
Haklı sebebi varmış ayy senin hediyeler gitti desene haha ne komik olmuş tühh:9:
Hadi datlı rüyaarlrr

merve hanım seni burda bulucağımı nasılda biliyodum baktım konuşurken sustun dedim gene gitti bu berene bide net gitti diye at bakalım bizee :19::57: baskına geldik bizde :60: nasılsınız arkadaşlar iyi akşamlar hepinizede ben bi merveyi dövüp ditcem şimdiden rahatsızlık için özür dileriz :34::60: alsanaa :57:

akh avatardaki şekerlere bak canım çektii :56: :1: çok şekerleeer bayılırım şekeree :46::1:

merve hanım seni burda bulucağımı nasılda biliyodum baktım konuşurken sustun dedim gene gitti bu berene bide net gitti diye at bakalım bizee :19::57: baskına geldik bizde :60: nasılsınız arkadaşlar iyi akşamlar hepinizede ben bi merveyi dövüp ditcem şimdiden rahatsızlık için özür dileriz :34::60: alsanaa :57:

mervenin nereye laf yetistirdigi belli oldu :52::52::52::52:

mervenin nereye laf yetistirdigi belli oldu :52::52::52::52:

Ulan sizi hışlarımm haaa varyaaaaaaaaaaaaa:20::20::20:

Back
X