- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
Bende çıkıyorum kızlar iyi geceler![]()
iyi geceler ikizim Allah rahatlık versin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çıkıyorum kızlar iyi geceler![]()
dimi ya zaten 4 çocukla 6 ayda bi deri bi kemik kalırım nasıl olsa
canım anlamı iyi ahlaklı zeki kadıninşallah adı gibi güzel ahlaklı olur
![]()
sorma 4 çocuk dediğinde şok olmuştum ben zaten Allah kolaylık versin valla ... Şu umutsuz ev kadınları dizisindeki bi kadın vardı 4 çocuklu o geldi gözümün önüne
isim çok değişik hiç duymadım daha önce güzel ,anlamıda güzelmiş ... benimde ilerde bir kızım olursa ona koymak istediğim isim sahil...![]()
amin canım bende umutsuz bi ev kadınıyımm
hımm sahil kulağa hoş geliyor
bende yatayım artıkiyi geceler canm Allah rahatlık versin
![]()
ne güzel kocaman kalabalık bir ailen var ... hele ki çocuklar büyüdüğünde onların çocukları falan ayyy işte benim çok sevdiğim ve özendiğim geniş aile
biz iki kardeşiz ama hep keşke 3 4 olsaydık derim çocukların çok şanslılar bence![]()
çok ama çok yorgunum:26:
ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ
*´¨`*.¸¸.*´¨`*.¸¸.*´¨`*.¸¸.*´¨`*.¸¸.
::: (\_(\ * * * * * * * * * * * *
*: (= :) :::::::: -günaydın- ::::::::::
.. (,()()¤ * * * * * * * * * * *
¸.*´¨`*.¸¸.*´¨`*.¸¸.*´¨`*.¸¸.*´¨`*.¸
ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ
tühh yetişemedim berenim sana ne ara girdin çıktın
sıcaktanmı tatlım ankara aşırı sıcakmış heralde
çokk sıcak vuslatım![]()
ben geldım kımse yokmu?
sorma berenimm bu sıcaklar benide mahvediyor 2 dak. yerimde oturamıyorum
ter basıyoo evin içinde dört dönüyorum vantilatör vardı onuda bizimki dükkana götürmüştü
geçen yaz boyu istanbuldaydım almış götürmüş sabah bi cırladım pişiyorum burda hemen vantilatörü getiriyosun diye
hii hiii tırstıtamam tamam getiricem dedi
berenim ankarada sıcak nedeniyle kamuda çalışan hamişlere engellire 2 gün tatilmiş demek ki o kadar sıcak:26:
ofeliyam uğramıyorsun canım pek:26:maşallah kuzuna 12. haftalara gelmişsin nasıl geçiyor tatlım hamişlik![]()
sorma berenimm bu sıcaklar benide mahvediyor 2 dak. yerimde oturamıyorum
ter basıyoo evin içinde dört dönüyorum vantilatör vardı onuda bizimki dükkana götürmüştü
geçen yaz boyu istanbuldaydım almış götürmüş sabah bi cırladım pişiyorum burda hemen vantilatörü getiriyosun diye
hii hiii tırstıtamam tamam getiricem dedi
berenim ankarada sıcak nedeniyle kamuda çalışan hamişlere engellire 2 gün tatilmiş demek ki o kadar sıcak:26:
ofeliyam uğramıyorsun canım pek:26:maşallah kuzuna 12. haftalara gelmişsin nasıl geçiyor tatlım hamişlik![]()
nasılsın ablacım senı cok ozledım bende.valla zor oluyor cocukla bebekle ugraşmak.zaten hıc ıyı dıyılım yaaa zor gecıyor benım hamılelık sureklı cıkarıyorum ne olucak benım bu halım..bıde sıcak benı mahv ettı yaaaa