• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

bende bıcı bıcı yapim bi of çok sıcak:18:

bende bi gündüz bide akşam yatmadan giriyorum duşa ohh serin serin yatıyorum sonra:21:
daha dur berenimm sıcaklar dahada artacakmış dilimiz dışarda gezicez artık:9:

vuslatım nasılsınnnnn:52:
ben limonatamı yudumluyorum yarında elifin direksiyon sınavı var:52::52:

bugün çok ama çok sıcaktı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26:

oleyy hava sıcakları pazartesiden itibaren düşücekmiş:52::52::52:

iyiyim berenimm :38: gazozdan vazmı geçtin yoksa:40:

evet canım zor olur senin için 3.ye hamile kaldığımda benim oğlumda daha 11 aylıktı yaşına bile girmemişti
zor gerçekten bulantıların erkenmi başladı canım genelde kızlarda çok bulantı oluyor kızmı yoksa senin kuzu da:nazar::emir_bebek:

yok kuzum buda erkek buyuk ıhtımal dr oyle soyledııı.senın nasıl gecıyor.sıcaklar mahv ettı benı yaaa.kılmayla yatmaktan her yerım kurumuş artık

yok kuzum buda erkek buyuk ıhtımal dr oyle soyledııı.senın nasıl gecıyor.sıcaklar mahv ettı benı yaaa.kılmayla yatmaktan her yerım kurumuş artık

oh ohh erkenden göstermiş cinsiyetini:emir_bebek:ikinci erkekinde geliyor desene canım maşallah:nazar::nazar:
sorma tatlım yaa beni sersem etti bu sıcaklaaarr :50:günde kaçkere duşa giriyorum yine aynı
gidip en sonunda şişme havuz alıp koyucam evin ortasına akşama kadar çıkmam içinden:9:

bi karpuz kesiyim de ohhhh püfür püfür esiyorrrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52:

berenimm karpuz dedin canım çekti :56::56:
kızımı markete gönderdim karpuz almaya:1:zaten bu ara acaip karpuz yiyorum
sonrada sürekli süt sızıyorr:17::17:

ben geldim vuslatım çok iyiyim hava çok güzel buz gibi valaha oruç da iyi gidiyor bu havalarda:49:
sen nasılsın:12:

bende iyiyim bitanemm burda da havalar serinledi iyi geldi valla o kadar sıcaktan sonra:31:

Back
X