• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

teşekkür ederim canım
çekilişten bide işe başladım 7 gün oluyor kuzucum
memurum artık:52:

hayırlı olsun canım işinde kapanmışsın allah ın izniyle oda hayırlı olsun
hadi bakalım işler nasıl iyimi ne işine başladın

evet canım kapandım:17:

aaa tatlımm kapandın mı sen hayırlı olsun bitanemm:nazar:

nasılda süpriz yaptın bize:17::17:
yerim ikiniziede iyimisin agrın varmı sezeryandan sonra nasılsın :26::26:

evet tatlımm size birden ta taaaaamm yaptımm:1::1:
sorma berenim 3 gün ağladım ağrılardan hala ağrılarım oluyor ara ara önceki kadar değil ama resmen kambur duruyorum ayakta
dikilemiyorum

aaa tatlımm kapandın mı sen hayırlı olsun bitanemm:nazar:

evet tatlımm size birden ta taaaaamm yaptımm:1::1:
sorma berenim 3 gün ağladım ağrılardan hala ağrılarım oluyor ara ara önceki kadar değil ama resmen kambur duruyorum ayakta
dikilemiyorum

evet kapandım vuslatım:17::17::17:
ay canım benimmmmmmmmm
annen filan geldimi kim yardım ediyor sana:nazar::nazar::nazar:

ay beni güldürdün sen yanlış anladın ben dedimki çekilişten bide işte vakit kalmıyor demek istemiştim
çekilişle işemi girilir ay çok güldüm ya:1::1:

sen ogret bana bu isi ben iste bisey yapmiom zati....
bi ulkerinkine girdim moralim bozuldu daha girmedim
haa bide glade oda parfumu gonderdi...:27:

:nazar::nazar::nazar::nazar:gunaydın kızlar nasılsınız?ay ınanmıyorum yaaaa vusalt ablacım hayırlı olsun bıtanem darısı bana artık maşallah yavruma cok tatlı yaaa maşallah maşalla:nazar::nazar:
allah analı babalı buyutsun inşallah kurban oldugum cok tatlı maşallah....sen nasılsın ablacım?
bende 4 ayımı bıtırdım yolu yarılamaya az kaldı valla..
berenım kuzum hayırlı olsun canım hem işin hemde kapanmışsın..nasılsın nasıl gıdıyor?
özledım hepınızı yaaaa...
kızlar benım oglumda yarın kreşe başlıyor hadı bakalım nasıl olucakkk hayırlısı artık bakalım...
bu arada 4ayımı bıtırdım oglumda buyumuş şukurler olsun..inşallah bende bebeyımı kucagıma almayı nasıb olurda burdan sıze haber verırım teyzelerı..coooooooooooooooooooooook optum hepınızı

Back
X