• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

işte meleğimm doğduğu gün ve dün çekilen fotolar
Eki Görüntüle 501368

Eki Görüntüle 501369 :nazar::nazar::nazar:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: Maşaallah barekallah gerçekten ay parçası,Allah'a emanet olsun,Rabbim korusun onu,çok güzel çok şeker bir bebek...

Vuslat ablacım,hayırlısı ile kavuştun meleğine. :16: Rabbim analı babalı büyütsün,hayırlı evlad olsun inşaallah :16:

Berencim,canım kapanman ve yeni işin hayırlı olsun tatlım.Kapanmana çok ama çok sevindim,inşaallah hakkını verirsin canım benim.Ne kadar yakışmıştır kimbilir :21:

Ofeliyam,canım sende inşaallah bebeğini hayırlısı ile sağlıkla alırsın kucağına.İnşaallah oğlun da hemen uyum sağlar kreşe,öpüyorum yakışıklı oğlunu ve seni :49:

Bende değişen bişey yok malesefff,inşaallah hayırlı haberi en yakın zamanda vermek nasip olur canlarım :31:

Hey maşallah Beren bu çekilişlere katıla katıla turnayı gözünden vurdun valla:1:

Canım ben çamaşırları asıp geliyorum hemen

Nasılsın iyimisin anlat bakalım yeni yerinizden memnunmusun?_

Ya bide çizelge yapsana canım yiğenimize yaa sayaç gibi oluyo ya haniii:26:

ay maaşalah yaa vuslatın bebeği ne kaday tatlıııı :nazar::52: ay darısı benim bebişime inşallah yaa benimkide doğaydı bi sağlıklı bi şekilde inşallah :16: kız büyümek bilmiyo gibi geliyo sanki yaa ne zaman büyüyüp tekmeliycek diye sabırsızlanıyom vallaa ama hayla minicik :26::50: kız mervişim seninde inşallah bebişin olur bu ay tutunurda beraber büyütürüz göbişlerimizii :16::16: canım peki bu tüp bebişte bidaa düşmez dimi sağlam genleri ayrıştırıcaklar bak dimiii ay inşllah olur yaa hamile haberini öğrenir öğrenmez hemencecik bi şekilde benlen paylaşmazsan küserim vallaa haa :19:

Bende bayıldım varya maşallah diyeyimde rabbim nazarlardan saklaısn
AYnen darısı senin başına inşallah canım
Kız sen saatleri sayıyosundur şimdi haaa:9:
Akışına bırak boşver sen şimdi pinpirklisin
Kontrole felan giderkende panikliyosundur:1:
Nasıl karnın biraz çıktımı_

Ya canım başarı oranı % 90 95 ama şuanki odak noktam sağlıklı embriyo bulunması
Kısmetimzde ne varsa o artık yaşayıp göreceğiz
İlk işim burdaki arkadaşlarıma haber vermek olacak inşallah ilk sana:52::52::9::49:

Nasılsın iyimisin anlat bakalım yeni yerinizden memnunmusun?_

Ya bide çizelge yapsana canım yiğenimize yaa sayaç gibi oluyo ya haniii:26:

8 gr olmuş hey maşallah:nazar::nazar::emir_bebek:

öyle canım yavaş yavaş büyüyoz gerçi bu hafta en hızlı geliştiğimiz haftaymış ama bana çok yavaş geçiyo zaman sanki yaa :26: bide burda çok sıkılıyom merkeze tayin isteik bakalım eşimin sağlık raporu varya nomalde merkezde görev yapabiliyo ama attılar biz genede buraya bebiş için bidaa uğraşcaz bakalım onun kısmetine kabul olur inşallah yoksa işimiz çok zor ev sobalı dağın eteği bura kışı sert yolları falanda kapanıyomuş naapcam bilmiyom doğru düzgün pazaı bilem yok istediğimii bulamıyoz hele yemeye yeşillikmiş falan oda yoktu hiç yazın :19: sevmedim burayı yaa yoksa :26::26: kız çizelgeyi boşver burda takvimde yazıyo ya çok karışık olmasın diye yapmadım :26:

Back
X