• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Kız dayanamayacağım artık bacım bide sıkıştımki
Çişim geldi:1:

temem kız git hadi karşımda işeme tee burdan kokusunu alırım sonra :25::60: malum burnum radar gibim oldu teey nerelerden ne kokular alır oldum yaa :25::25: hadi iyi uykular bebeğim kocamaaan öpüyorum senii :21::21::16::16: rüyalarımızda doğacak bebişlerimizi görelim inşallaaah :16::16::emir_bebek:

Son düzenleme:
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52: nerdesiniz:26: kimsecikler yok:50:

Nazar değdi walla bize:43:

Ozledim:16:

Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52: nerdesiniz:26: kimsecikler yok:50:

Nazar değdi walla bize:43:

Ozledim:16:

nasılsın evreniimm:16:sorma yaa topiğimiz çok sessiz kaldı :50: bende pek giremiyorum malum okullar açıldı küçük kızımda okula başladı
bi yandan onlar bi yandan bebek hiç boş vaktim olmuyor şimdi uyuyorda fırsattan istifade bi bakim dedim size:16:

Ay vuslat abla kızın çooooooooooooooooooook tatlı maşallah rabbim size bağışlasın:52:

nasılsın evreniimm:16:sorma yaa topiğimiz çok sessiz kaldı :50: bende pek giremiyorum malum okullar açıldı küçük kızımda okula başladı
bi yandan onlar bi yandan bebek hiç boş vaktim olmuyor şimdi uyuyorda fırsattan istifade bi bakim dedim size:16:

Ablacimmm yerim ben bu pembişi yaaa maşallah ne kadar da tatli :nazar:
TSK ben iyiyim ya Herzaman ki gibi gün sayiyom:ssz:
Ya eskiden ne guzel toplanirdik cok ozledim yaaa:16: ins yine toplanırız

Ablacimmm yerim ben bu pembişi yaaa maşallah ne kadar da tatli :nazar:
TSK ben iyiyim ya Herzaman ki gibi gün sayiyom:ssz:
Ya eskiden ne guzel toplanirdik cok ozledim yaaa:16: ins yine toplanırız

evet ne güzeldi eskiden kışın toplaşırız artık inşallah bebişimiz gece uyumuyor pek zaten
bi yandan kucağımda onu sallarım bi yandan yazarım artık:1::1:

Back
X