Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerim senin o gobusunu kizzzzNbr kızlar nasılsınız?bizde ıyıyız cok şukurler olsun yuvarlanıp gıdıyoruz..göbüşüm şişti.szi cooooooooooooooooooooooooooooooooooooook özledım
Yerim senin o gobusunu kizzzz![]()
İns yakında yine toplaşiriz![]()
canım benım yaaa allahım en kısa zamanda ısteyen her kese nasıp etsın sanada ısteddıyın zaman tabii tatlım...
nasılsın kuzum naber?
Kocaman bı ÂMİNins ins
Bende durumlar aynı tatlim yaa yine gün sayar oldum. Hayat suan sıkıcı ama yarina umutluyum ins guzel seyler olcak
Sen nasilsin güzelim o tatli oglusun nasil
canım benım ınşallah guzel gunler gelıcek sen sabrla bekleyışının bır gun karşılıgını kat kat alıcaksın emın ol.yuzu golnü guzel arkadaşım.bende ozanı kreşe yazdırdım oyle alıştı işte teyzesi gıdıp gelıyor
evet teyzesi ozan kreşe başaladı ve cok şukur alıştı..inşallah tatlım sen yılbaşında geldıyınde benım karnım ıyıce burnumda olur:))))TSK ederim tatlim ins o günlerde gelir
Ozan bey artık kreşemi gidiyo maşallah canim büyüdü artık küçük bey. İns yılbaşında gelirsem ozanı ve tabi seni görmek isterim yaa
sizi gidi cadılar kışın göricem sizi toplaşalım uzun uzun sabahlara kadar konuşlaım
çok özledim sizleriiiiiiiiiiii
ananızz iyi merAK ETMEYİN artık çalışan bir bayanım tam 1 ay oldu bugün![]()
Mervem tatli kusum sen nasilsin![]()
sizi gidi cadılar kışın göricem sizi toplaşalım uzun uzun sabahlara kadar konuşlaım
çok özledim sizleriiiiiiiiiiii
ananızz iyi merAK ETMEYİN artık çalışan bir bayanım tam 1 ay oldu bugün![]()
iyiyim mervem ne kusuru tatlim benimCANIM kusura bakma yeni gördüm mesajini
İyiyim sen nasilsin
Canım benim görüşemiyoruz epeydir ne vafr ne yokiyiyim mervem ne kusuru tatlim benim![]()
Canım benim görüşemiyoruz epeydir ne vafr ne yok
mervem yaa bende durumlar ayni ha.. gel git sonra git gel ve tekrar gel git git gel
sende ne var ne yok![]()
Canım çok güzel özetlemişsin durumu
Bendede aynı canım değişen bir şey yok![]()
noldu eslemcim canım neden sıkkın![]()
Aman canım yaa her zamanki mesele işteDua et benim için
Evet kızlar bende hepinizi,sohbetlerimizi özledim,inşaallah devam ederiz yine![]()