Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vuslat abla bize dua etmişsin allah razı olsun senden
Rabbim çocuklarını size bağışlasın yuvanızda mutlu huzurlu olun inşallah
bu arada nezle oldum butun vucudum basim cok agriyor aksilik bebiste bugun hic durmadi surekli aglama krizindeydi daha simdi uyudu insallah uyanmaz gece
abla dualarin icin cok tessekurler ALLAH RAZI OLSUN ay bebis dogmus haberim yok ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN ya daha dun gibi aklimda hamile oldugunu soyleyisin zaman nede cabuk geciyor ya ayy yerime op bebisiii resimdeki o mu ay yerim ben onu ya kac gunluk oldu sen nasilsin iyisindir INSALLAH cok optumm![]()
amin canım benimsizde inşallah en kısa zamanda güzel haberi verirsiniz
evet canım fotodaki minik cadım 2 gün sonra bir aylık olucak canım
bende iyiyim ilk iki hafta çok kötüydüm dikişler yüzünden daha yeni yeni geçiyor
sen bayağıdır uğramıyorsun tatlım bi sorun yoktur inşallah bende çok çok öpüyorum canımm![]()
ayy MASSALLAH neredeyse 40i cikacak bebisin ben yeni duyuyom![]()
bende bayagidir ortalarda yoktum biraz sorunlar olduda,
simdilik hersey yolunda gibi INSALLAH...
bebek isini biraz ertelemeye karar verdim once huzur lazim bize...
artik herseyin hayirlisini diliyorum sadece![]()
berenim elifim nerelerdesinizelifcim (backwood)sendemi işe başladın yoksamm:26:
abla dualarin icin cok tessekurler ALLAH RAZI OLSUN ay bebis dogmus haberim yok ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN ya daha dun gibi aklimda hamile oldugunu soyleyisin zaman nede cabuk geciyor ya ayy yerime op bebisiii resimdeki o mu ay yerim ben onu ya kac gunluk oldu sen nasilsin iyisindir INSALLAH cok optumm![]()
amin canım benimsizde inşallah en kısa zamanda güzel haberi verirsiniz
evet canım fotodaki minik cadım 2 gün sonra bir aylık olucak canım
bende iyiyim ilk iki hafta çok kötüydüm dikişler yüzünden daha yeni yeni geçiyor
sen bayağıdır uğramıyorsun tatlım bi sorun yoktur inşallah bende çok çok öpüyorum canımm![]()
Aminnn ablam sagolasinhayırlısı olsun bitanem Rabbim ağzınızın tadını huzurunuzu bozmasın inşallah doğru diyosun canım önce huzur lazım
Allah'ım gönlüne göre versin canım![]()
Selam canım hayırlı olsun doğum yapmışsın galibaRabbim ,sağlıklı uzun ömür nasip etsin
Bebek isteyen,bekleyen herkesede bu duyguyu tatmayı nasip etsin(merve-tweety)
Aminnn ablam sagolasin
Sende sagol ablacimmm merveyi onde yazmisin ama neyse![]()
![]()
Kız olur mu hiç öyle şey ikinizin aynı anda olsun inşaallahHiç öyle düşünmemiştim
![]()
saka ettim ya ben merve farketmez hem mervem TÜP BEBEK yapti INSALLAH cabucak gelir bebisleri bugun yarin belli olacak ay ne guzel teyze olacam![]()
Evet perşembe belli olacak sanırımUmarım hayırlı haberler alırız..sonrada senden inşaallah
![]()
INSALLAH INSALLAH
merveee kizin olursa gobek adini benim adimi koy aloooo![]()
Benim adımı koysun![]()
baaane benim adimi koyacak once ben soyledimmmyarin icin kuru fasulye pisirecem ama hic halim yok
![]()
Bugünden mi yapacaksın![]()
eti cikarttim cozuldu acaba dolaba koysam yarin yapsam sknti olurmu :26: