canavar Yılmak yok. Yola devam... Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 2.779 182 688 İzmir 3 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi canavar #1 Sevgili Pembe Gazete okurları; berfinbilgen arkadaşımızda PG' ye katılmış bulunmaktadır. Kendisine her türlü yazınızı, makalenizi gönderebilirsiniz. Dergide yayınlanmasını istediğiniz her tür yazıyı bize bir özel mesaj ile iletmeniz mümkün. Yayınlanan her yazıyı gazetemizde yorumlayabilirsiniz. Yorum bölümü tüm üyelerimize açıktır. Bu ayki bombamız olan Işın Karaca röportajı için Işın Karaca Röportajı | Pembe Gazete tıklamanız yeterli...
Sevgili Pembe Gazete okurları; berfinbilgen arkadaşımızda PG' ye katılmış bulunmaktadır. Kendisine her türlü yazınızı, makalenizi gönderebilirsiniz. Dergide yayınlanmasını istediğiniz her tür yazıyı bize bir özel mesaj ile iletmeniz mümkün. Yayınlanan her yazıyı gazetemizde yorumlayabilirsiniz. Yorum bölümü tüm üyelerimize açıktır. Bu ayki bombamız olan Işın Karaca röportajı için Işın Karaca Röportajı | Pembe Gazete tıklamanız yeterli...
nevbahar Herkes Olmuş Sahtekar Kayıtlı Üye 25 Nisan 2007 3.910 12 358 40 3 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi canavar #2 Hayırlı uğurlu olsun aramıza katılan yeni editör arkadaşımıza. (Çok ciddi oldum be, hee yok diktatör ve soğuk)
Hayırlı uğurlu olsun aramıza katılan yeni editör arkadaşımıza. (Çok ciddi oldum be, hee yok diktatör ve soğuk)
E EcinniliBarones Ziyaretçi 3 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi canavar #3 bi beni almadınız zati şu pg ye:dilcikar: nevbahar kıskanıyo beni ondan zaarmirmirmirmir
nevbahar Herkes Olmuş Sahtekar Kayıtlı Üye 25 Nisan 2007 3.910 12 358 40 3 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi canavar #4 EcinniliBarones .!.: bi beni almadınız zati şu pg ye:dilcikar: nevbahar kıskanıyo beni ondan zaarmirmirmirmir Genişletmek için tıkla... Haspama bak:mymeka: Ne zaman gelirim yazarım ilgilenirim dedin:mymeka: Bir kez şakaladık oka:umursamaz:
EcinniliBarones .!.: bi beni almadınız zati şu pg ye:dilcikar: nevbahar kıskanıyo beni ondan zaarmirmirmirmir Genişletmek için tıkla... Haspama bak:mymeka: Ne zaman gelirim yazarım ilgilenirim dedin:mymeka: Bir kez şakaladık oka:umursamaz:
B berfinbilgen Guru Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2007 3.156 24 318 İstanbul 3 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi canavar #5 nevbahar .!.: Hayırlı uğurlu olsun aramıza katılan yeni editör arkadaşımıza. (Çok ciddi oldum be, hee yok diktatör ve soğuk) Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım
nevbahar .!.: Hayırlı uğurlu olsun aramıza katılan yeni editör arkadaşımıza. (Çok ciddi oldum be, hee yok diktatör ve soğuk) Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım
E EcinniliBarones Ziyaretçi 3 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi canavar #6 nevbahar .!.: Haspama bak:mymeka: Ne zaman gelirim yazarım ilgilenirim dedin:mymeka: Bir kez şakaladık oka:umursamaz: Genişletmek için tıkla... az procelerim üstünde çalışıyım elimde dosyamlan gelicem :jeyyar: berfini teprik ederim hayırlı olsun .. a.s.
nevbahar .!.: Haspama bak:mymeka: Ne zaman gelirim yazarım ilgilenirim dedin:mymeka: Bir kez şakaladık oka:umursamaz: Genişletmek için tıkla... az procelerim üstünde çalışıyım elimde dosyamlan gelicem :jeyyar: berfini teprik ederim hayırlı olsun .. a.s.
B berfinbilgen Guru Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2007 3.156 24 318 İstanbul 3 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi canavar #7 EcinniliBarones .!.: az procelerim üstünde çalışıyım elimde dosyamlan gelicem :jeyyar: berfini teprik ederim hayırlı olsun .. a.s. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim :1hug:
EcinniliBarones .!.: az procelerim üstünde çalışıyım elimde dosyamlan gelicem :jeyyar: berfini teprik ederim hayırlı olsun .. a.s. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim :1hug:
ozlem71 MİMOZA ÇİÇEĞİM... Kayıtlı Üye 21 Haziran 2009 2.965 4 116 53 İstanbul 8 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi canavar #8 tebrikler canım...
ozlem71 MİMOZA ÇİÇEĞİM... Kayıtlı Üye 21 Haziran 2009 2.965 4 116 53 İstanbul 8 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi canavar #9 pembe gazeteye yorum yazmak için kayıtmı gerekiyor
B berfinbilgen Guru Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2007 3.156 24 318 İstanbul 8 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi canavar #10 ozlem71 .!.: tebrikler canım... Genişletmek için tıkla... teşekkür ederimyerimseniben
nevbahar Herkes Olmuş Sahtekar Kayıtlı Üye 25 Nisan 2007 3.910 12 358 40 9 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi canavar #11 ozlem71 .!.: pembe gazeteye yorum yazmak için kayıtmı gerekiyor Genişletmek için tıkla... Evet, oraya üye olmalısınız.
ozlem71 .!.: pembe gazeteye yorum yazmak için kayıtmı gerekiyor Genişletmek için tıkla... Evet, oraya üye olmalısınız.