Doğuma Hazırlık Beril ismi..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hayatveyasam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
160
29
48
32
Mrb kızlar hamileyim bir kızım olucak Allah nasip ederse ve kızıma beril ismini koymak istiyorum ama kararsizim sizce nasıl yanına başka bir isim koysam hiç birşey uymadı sizin fikirlerinizi varmı yardımcı olursanız sevinirim

hayırlısı olsun rabbım tamamına erdırsın bence guzel karar sızın ama ben kızım olursa bırgun nasıpse LİVA ismini düşünüyorum .berıl .Arınmış, aklanmış 2. Mücevher olarak da kullanılan bir tür maden. anlamına gelmektedir. isim analızı ıse Karakterinizin en belirgin özelliği duygusallık. Hayatınıza duygularınızla yön veriyorsunuz. Önemli kararlar alırken bile mantığınızla değil, duygularınızla hareket ediyorsunuz. Bu nedenle de kimi zaman üzülüyorsunuz. Ancak sezgileriniz güçlü olduğu için çoğunlukla doğru kararlar alıyorsunuz. Hayatınızın temelinin "sevgi" olduğuna inanıyorsunuz. Felsefeniz "sevmek ve sevilmek". "Kimseden nefret etmemek" başlıca kuralınız. Sevginizi olabildiğince çok insana vermek istiyorsunuz. İnsanlar da sizi seviyor. Duygusallığınız iş yaşamınızı da oldukça etkiliyor. Sevmediğiniz ve insanlığa yararlı olamadığınızı düşündüğünüz işlerde çalışmak istemiyorsunuz. Karşı cinste aradığınız özellikler ise "sonsuz aşk ve sadakat".........

Beril senâ , beril nur beril su olabilir.

İki isim koymanın doğru olmadığını duymuştum bir keresinde, ama çocuğun dünyaya gelirken isim hakkı vardır o nedenle güzel anlamlı isimler bulmaya gayret edin beril ismi de çok zarifmiş ama meyra ismine de bakabilirsiniz oldukça hoş geliyor kulağa

Beril isminin yanına Su önermiş biri çok güzel ama Nur falan koymayın klişenin de klişesi oldu artık çok sıktı. Aslı olabilir, aklıma geldikçe yazarım.

Çok tesekkur ederim kızlar beril su benimde aklımdan geçiyor esimde beril naz istiyor ama ben naz istemiyorum nazlı olmasından korkuyorum açıkçası :)) aysima asel buğlem bunlarda ilk başta hoşuma gidiyordu ama cook konulmaya başlandı esimde hiç birini sevemedi

Beril tek başına daha güzel bence . Yanına bir isim koyunca zorlama oluyor çoğu zaman eğer çok uyumlu değilse .
Beril su da çok çocuksu . Her zaman bebek kalmayacak .

Beril su daha güzel Beril naza göre.

beril ismi cok guzel
berrakta cok guzel
nazlı beril nasıl ?
gözde beril
gökce
selin beril

iki isim kullanmanı tavsiye etmem. Zaten çocuk büyüyünce tek isim kullanıyor resmi dairelerde vs sorun oluyor hep. beril ismi tek başına gayet güzel bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…