Doğuma Hazırlık Beril ismi..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Beril çok güzel bir isim. Ben tek isim koymaktan yanayım.
Anne babalara tek isim neden yeterli gelmiyor onu da anlamıyorum. =)

Beril çok güzel bir isim. Ben tek isim koymaktan yanayım.
Anne babalara tek isim neden yeterli gelmiyor onu da anlamıyorum. =)
Aslında yeterli gelmiyor değilde genelde kaynana ismi konuluyor yanına annemlerde birşey koyuyor falan bizde isimde tam.çakisamadik

Aslında yeterli gelmiyor değilde genelde kaynana ismi konuluyor yanına annemlerde birşey koyuyor falan bizde isimde tam.çakisamadik
O konuda yorum yok. İşime karışılınca içimdeki canavarı salan bir tipim, öyle çocuğuma kimse isim filan koyamaz.
Neyse, ne isim koyarsanız koyun, hayırlısıyla doğsun, uzun, sağlıklı, mutlu bir ömrü olsun miniğinizin inşallah.

Soyadiniza bagli olarak secin bence ismini ve tek isim koyun. Sakin nur su vs gibi ek isimler koymayin.
Saglikla kucaginiza alirsiniz umarim kizinizi..

beril tek basina guzel bi isim bence yanina ikinci bi isim koymasanizda olur. isildayan parlayan manasina gelir degerli bi mucevherat anlamina da gelir. oldukca sade ve hos bence. ikinci bi isme gerek yok ama soyadiniz kisaysa belki yanina ekleyebilirsiniz ama lutfen nur su naz gibi seyler eklemeyin ismin butun anlamini sadeligini alir goturur cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…