- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.159
- 498
- 35
- Konu Sahibi Mavi Terlik
-
aynen. pkk lı sağcı solcu ıbıdı gıbıdı falan önemli değil.valla ben oradaki çocuklarada üzülürüm. çocuk çünkü.12 yaş. çocuk
Tüm bu söylenenlerin cevabı var elbette şunu merak ediyorum, vicdan konusundaki samimiyetiniz sadece gezide ölenlere mi yoksa öldürülen polisler içinde geçerli mi?
Muhafazakarlıkla bağdaştırdığınız cümleyi merak ettim aradımda bulamadım. DHKP-C nin savcımızı rehin almasını yuhladığım için mi vicdan konusunda eleştiri alıyorum yoksa bu zihniyetin arkasında yürümesini eleştirmesi için mi? Eğer bugün burda hükümeti eleştirirsem veya boşverin bunlar oyun dersem mi vicdanlı bi insan olucam?
Neyse ki savunduğum şeylerde VİCDANım sonuna kadar rahat, sizinde böyleyse herkes aynı yolunda devam edebilir.
Direniş zamanında buralarda mıydınız?
Bir konumuz vardı..Bir çok kişi alana giderdi, alandan söner konuda sabahlardık. Alana gidemeyenler bilgi toplardı v.s..
O dönem kk damıydınız bilemiyorum, fakat yasal mermiyle öldürülen, pardon ölen gençlerimize nasıl kahrolduysak, ölen polislerimize de aynı samimiyetle kahrolduk.
Hatta hükümet yanlısı arkadaşlar gençlerimizi, tüm gezicileri terörist olarak adlandırıp, ölenlere bir gram üzülmezken, polislerimize ağıtlar yaktılar..
Dediğiniz gibi şu an sorguladığımız vicdan ve samimiyet yeni Türkiyenin eseri.
Burada sorgulanan ya da eleştirilen sizin vicdanınız değil..
Ama yapmayın Allahaşkınıza, adınız gibi bilyorsunuz ki bu olay pekala bir provokasyon olabilir. Berkinin, ethemin cenazelerinde her pankart açan dhkp-c militanı yapıldı..
Hatta tüm geziciler dhkp-c li..Herkesler terörist...Pekala bir kapan olabilir..
Eğer bu da bir kumpas ya da kapan değilse , gerçekten bu adamlar dhkp-c liyse de, Allah tepelerinden baksın ki Berkini terörist göstermek için elinden geleni yapan hükümetin ekmeğine yağ sürmüşlerdir..
Not: Direnişe katılma şerefine nail oldum..Ülkem gençliğiyle ve kalan %50 ile bir defa daha gurur duydum..
Ne teröristim ne militan..
Evet bunun bir provakasyon olduğunu düşünebilirdim fakat yer belirtmeden,ailemden ayrı yaşıyorum ve ailemin yaşadığı yerde- ki gerçekten küçük bir ilçe burda bile barınabiliyor boyle insanlar artık- burda zaten takipte olan bi DHKP-C militanının bugün adliyede o insanların içinde olduğunu öğrendim. Herkes tarafından bilinen biri o ilçe için.Yani bunlar gerçekten DHKP-C li insanlar.
Yazdıklarınıza gelince samimiyetinizin farkına şu söylediklerinizden sonra varabiliyorum, çünkü bir direniş olucaksa bu şekilde olmalı. Kendi görüşünden insanlar için değil diğerleri içinde üzülebildiğinde ben bi insanın samimiyetini anlarım. Aynı düşünceyi savunmuyo olmamız aynı noktada asla buluşamayıza gelmiyo biz burda genel siyasi düşüncelerimizi paylaşmıyoruz çünkü.
Hah.. Iste bu adaletin olmadigi yerde insanlar kendi adaletlerini kendileri saglarlar meselesini ben de vurgulayacaktim, lafi agzimdan almissin.Istanbulun gobeginde ailesi ile yasayan 14 yasinda bir cocuk DHKP midir nedir, her ne haltsa teror gurubunu nerden bilip de uye olacak yav? Ben bile yeni duydum boyle bir orgutun varligini.. Sorun bakalim ayni yastaki cocuklariniza, yegenlerinize onlar bilirler mi? Ne kolay yakistirabiliyorsunuz? Olen cocuk kendi mahallesinde, evinin nerdeyse onunde oldurulmus, orgutle bilmem nerelerde bir hukumet binasi veya herhangi bir toplulugu bombalarken ya da daglarda katildigi bir eylemde degil yani.. Yuh diyorum.. biraz mantik yahu..Ne kadar da hazirsiniz duydugunuz herseye hic dusunmeden, kendi aklinizla sorgulamadan inanmaya.. Kendi aklinizi rafa kaldirip baskasinin akli pesinden giderseniz asla kandirilmaktan kurtulamazsiniz, haberiniz ola..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?