- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 448
- 34
- Konu Sahibi Mavi Terlik
-
Ben ülkede herşeyin olabileceğine inanıyorum. Olaylar bazen görünenden o kadar farklı oluyor ki, yıılar sonra çıkıyor ortaya. Bu işin de gerçek yüzü çıkar seçimden sonra.Savci icerde iki terörist ile caninin derdine düşmüş, kim bilir aklindan neler kimler gecerken, bir avuc beyinsiz adliyenin önünde oturmus berkin elvan ölümsüzdur diyor.
Sizce bu isin arkasinda parmagi olan kim?? Amacin ne oldugu acik ve net ortada. Milleti birbirine düşürmek! Ki basariyorlar da bunu,bakar misiniz site bir gunde ne hale geldi. Birbirine cevap vermek icin hakaret eden kadinlar, o cocuktu deyip berkin i savunmalar..
O cocuktu da geride kalanlar ne. Onlar bizim evlatlarimiza aciyor mu da ben elin teroristine aciycam.
Simdi bu capsizlar icin cene yoranlara , devletine sahip cikmayanlara eyvahlar olsun.
Ya adam, helikopterin düştüğü yer belliyken, günlerce bilinçli olarak başka yerler arandı. Çünkü elinde açıklarsa ortalığı çok karıştıracak bilgiler, belgeler vardı. Ve rivayet o ki, Yazıcıoğlu, o belgeleri açıklyacağını söylemiş ölmeden bir hafta önce.İyide arkadaşım Muhsin Yazıcıoğlu olayı bulunamamsı günlerce aranması dikkat çekici ama onun ne suçu vardı onuda yediler bunuda berkin elvan bahane kimsenin yaptığı yanına kalmaz
Gelişmeleri uzaktan takip ediyoz Allah rahmet eylesin çok üzgünüz çok
Önce güya Berkin icin savcı olduruldu simdide diğer iki teröristin intikamı diye emniyet basildi...bakalım yarın kimin intikamı için ne yapacaklarleşlerinin intikamını mı alıyorlardı acaba şerefsizler gebermişler işte.
geberin topunuz vatan hainleri
FLAŞ İşte Emniyet Müdürlüğü'ne saldıran kadın terörist
fatih sultan mehmet 12 yaşında tahta çıkabiliyorsa 14 yaşındaki bi ergen pekala terörist olabilir
FLAŞ İşte Emniyet Müdürlüğü'ne saldıran kadın terörist
DHKP-C'li itin babasına bakınca çocuklarının terörist olması normal, kimi devletin başına bela yetiştiyor...
DHKP-C'li itin babasına bakınca çocuklarının terörist olması normal, kimi devletin başına bela yetiştiyor...
aynen öyle yanlış anlamışsın resimde ki yazı bir haber http://www.haberler.com/savciyi-sehit-eden-terorist-safak-yayla-nin-babasi-7145504-haberi/ tiple alakası yokOkuyorum okuyorum yanlış mı anladım diye. İnsanların tipine falan mı laf ettin? Ayıptır yazıktır. Evladının şehit olmasından daha acı bir şey varsa evladının katil terörist olmasıdır bence. İnsanları bilip bilmeden saçma sapan şeylerle itham etmeyelim. Teröristlere şerefsiz de istediğini de. Ama ana babaya bu denmez. Hem de tiplerini beğenmediğin için.
aynen öyle yanlış anlamışsın resimde ki yazı bir haber http://www.haberler.com/savciyi-sehit-eden-terorist-safak-yayla-nin-babasi-7145504-haberi/ tiple alakası yok
okumakla alakası yok kitap defter cehaleti değil bu. Vicdan cehaleti. İyilik cehaleti. İnsanlık cehaleti. Bu ülkede düşündüğünüzden daha çok cahil var .Okudum babası kendini zavallı duruma düşürmüş diyecek bir şeyim yok ona.
Acı olan bu kadar iyi yetişmiş bir çocuğun terör örgütüne bir şekilde bulaşmış olması. Anadolu lisesi mezunu. Başarıyla liseyi bitirmiş. Hukuk kazanmış. Ailesi güzel yetiştirp istanbulda göndermiş çocuklarını. Bunlar kolay şeyler değil. Bu çocukları kim topluyor kim alıyor avucuna. Nasıl böyle canavarlaşıyorlar?
yüreğim sizladı ne diyeyim kiKuzum ya...Kıyamam o göz yaşlarına.
20 yaşındaki pislige, teroriste zavalli, cocuk daha diye bakanlar alın size asıl masumun fotografi
okumakla alakası yok kitap defter cehaleti değil bu. Vicdan cehaleti. İyilik cehaleti. İnsanlık cehaleti. Bu ülkede düşündüğünüzden daha çok cahil var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?