Bernardo Butterfly Çay seti

hanne54

19.09.2010
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
2.375
2
116
Sakarya
Kızlar size güzel bir haberim var,az önce Bernardo'nun sitesinde gezinirken üretimden kalktığı artık üretilmediği söylenen şu çay setine rastladım:

Tekrar üretilmeye başladığının göstergesi. Yumurtalıkları da ayrıca adet olarak satışta. Yalnız fiyatı değişmiş. Eskiden 245 idi şimdi 275 olmuş çay setinin fiyatı.
Çok taliplisi vardı bu takımın. Almak isteyen yolu düşmese de Bernardo'lara uğrasın derim.

Son düzenleme:
ama ben bunu gördüm sonra mağazaya gittiğimde yoktu ne zaman gelir en büyük taliplisi benim valla bunun bide şunlardan birini alcam ağlamak istiyorum ben hayal gördüm sanmıştım sonrada bakmamıştım geçen cuma gördüm ama öylesine koyduklarını düşünmüştüm resmen bernardoyu test ediyorum orda takılıyorum duygulandım şimdiiiii ı loveee yoooou butterfly

Son düzenleme:

gizem sesin çınladı kulağmda i love youuuu butterfly derken:))))))) o kdr mı seviosn sen kız bunu ben ev hediyesi alırım sana bunu o zmana kdr üretmden tekrar kalkmazsa

Ama ama yeni ibaresi de konmuş,ben tekrar üretime başladığı satıldığı kanısına vardım. Hem fiyatı da yenilenmiş,artmış. Bence en kısa zamanda mağazalarda da görürüz tekrar. Mail attım ben Bernardo'ya tekrar üretime mi başladınız diye sordum. Bakalım bilgi verecekler mi?
Çok talep gören bir takımdı o yüzden tekrar üretmeye başladılar diye düşünüyorum ama ben... İnşallah doğru düşünüyorumdur.

benim çeyizimde vardı bu takım şimdi rose serisi çıkmış canım ondan istiyor ne kadar alırsan al yenileri çıkınca insan yine istiyor sizin için sevindim kızlar kahvaltı takımı da vardı benim fotoğraflarını ekleyim sizin için acayip romantik oluyor...birde pudra peçeteerim ve beyaz kelebek peçete kuşaklarıyla kombinliyorum...

Ben de çok seviyorum bu takımı, sevilmeyecek gibi değil ki

bence çok doğru düşünmüşssün cnm tekrar üretime başlamıslardır zaten aklı olan insan anlar bu kdr çok talep gören bi takımın tekrar üretlmesi gerektiğini müzeye kaldırıcak deiller ya gurur tablosu olarak zmanında biz bunu çok sattık ama inat ettik üretmicez alın size kapak olsn die
o zmn benden de sana bir butterfly:)))
bide grupon çekleri yeniden gündeme gelse tadından yenmezdi dimi..ins alabilirsizniz ikinizdeeeee

Son düzenleme:
gizem sesin çınladı kulağmda i love youuuu butterfly derken:))))))) o kdr mı seviosn sen kız bunu ben ev hediyesi alırım sana bunu o zmana kdr üretmden tekrar kalkmazsa

evet evet içimden hala bağırıyorum hasta ve asık suratlı halim sevinç çığlıklarıyla gülmekte musmutlu oldum ki ben ne hayal kırıklığına uğramıştım toriumda o fincanlarına bakarken sadece şimdi tabakları ve fincanlarıyla hatta kek servisiyle benim olur tadından yenmez ben bunla ne mükemmel sorfralar kurarım

nilom seviyorum senide çok bil emiiii

zbyd eklermisin canım fotoları görmek istiyorum meraklandımm

Rose serisi de çok güzel canım,insanoğlu işte gözümüz doymuyor yenileri çıktıkça istiyoruz onları da. Biz de çooook sevindik eğer mağazalarında rahatça bulabileceksek
Güzel olur ekleyebilirsen görelim bakalımnasıl duruyormuş. Kombinlenmiş halini görmek isterim ben çooook.Şimdiden sağ olun.

:))))).Geç bile kaldılar üretmek için tekrar canım. Zaten akıl sır erdiremiyordum neden tekrar üretmediklerine. Sonunda dank etmiş
Valla tadından yenmez dediğin gibi. iNŞALLAH alabiliriz canım inşallah:18:

İnşallah hayal kırıklığına uğramayız ya,her mağazasında vardır bulabiliriz inşallah.

fotoğraf nasıl ekliyorduk unutmusum da

evlendiğim de yani yaklaşık 3 ay kadar önce eşimin çok sevdiğim kuzeni filan gelmişti kahvaltıya ilk deneyimimdi:)
çok heycanlıydım :)

acemice hazırlanmışım

ondan sonra ki davetlerimde daha bilinçliydim şimdi ki sofralarım çok daha güzel ama bu seferde fotoya vaktim olmuyor:)

Merhaba arkadaşlar, bende bu takımın tekrar üretileceğini ve bir süre sonra mağazalarda olacağını bizzat bernardo çalışanlarından öğrendim. Her gittiğimde bu takımın pembesinden sorup duruyordum, pembe değil ama su yeşilinin tekrar üretildiğini söylediler. Benim aklım hala bu takımın pembe olanında İnşallah onu da tekrar üretirler O kadar pişmanım ki zamanında almadığıma Kızlar sizlerde mağazalara uğradıkça takımın pembesini talep edermisiniz lütfen belki böylece onu da yeniden üretirler.

beylıkduzu mıgrostakı bernardo da vardı gordum gecen gun. yakın olanlar bakabılır kızlar :)
Teşekkür ederiz bilgi için:).

Ayyyy çok güzel ya. Teşekkür ederiz paylaştığınız için fotoyu. Nice güzel sofralar hazırlarsınız inşallah.

Merhaba canım, ilk ağızlardan da bilgi almış olduk bir nevi. Gerçi fiyatının değişmesi de bunun göstergesiydi.Pembesi de yakın zamanda tekrar üretilir bence. Çünkü bu iki takım da çok beğenildi. Hala da talep görüyor. O da çok hoşuma gidiyor benim.Bu takımı bu kez kaçırmayacağım,kesin alacağım ama pembesi de çok hoş onu bile alabilirim.Ben de çoook pişmandım canım ama bak tekrar üretildi fırsatımız var hala. Pembesi de üretilir inşallah ki bence o da yakın zamanda mağazalarda olur. Baskı yapacağım canım mağazalarda,pembesini de isteyeceğim.:))))

Kızlar Bernardo'ya mail atmıştım bu konuda dün gece bugün de cevap gelmiş,bu takımın pembesini de sormuştum satışa sunulacak mı diye.Şu cevabı vermişler:

Öncelikle siz değerli müşterimize markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Belirtmiş olduğunuz Butterfly Çay seti ürünümüz tekrar satışa sunulmuştur. Diğer parçalarımızda satışta olacaktır. Bu setimizin pembe renkli olanı satışımızda bulunmamaktadır.

Bilgilerinize sunar, Saygılar dileriz.

Bilgi için teşekkürler canım, bana da aynı cevabı vermişlerdi. Yalnız bunun artık bir taktik olabileceğini de düşünümüyor değilim, bana kalırsa pembe'yi de bir süre sonra satışa sunabilirler çünkü birkaç ay önceye kadar butterfly takım sorduğumda artık üretilmeyecek diyorlardı şimdi su yeşili yeniden satışta, İnşallah pembe de tekrar satışa sunulur Emeğin için teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…