U ucagustos Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2014 202 15 18 35 Trabzon 5 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hanne54 #41 Recelliklerini 7tlden aldim suan 9.5tl pasta standini 57den aldim simdi 79 acelesi olmayan indirimi beklesin kahve fincania 64e dusmustu almadim onu pembenin bazi parcalari daha ucuz
Recelliklerini 7tlden aldim suan 9.5tl pasta standini 57den aldim simdi 79 acelesi olmayan indirimi beklesin kahve fincania 64e dusmustu almadim onu pembenin bazi parcalari daha ucuz
U ucagustos Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2014 202 15 18 35 Trabzon 5 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hanne54 #42 _Chosen_ .!.: Canım haber için çok sağol, umarım yanlış bir bilgi sonucu bunu söylememişlerdir çünkü bana sadece yeşilin geleceğini söylediler, umarım pembe de tekrar üretilir Eğer gören duyan olursa ve burdan haber verirse (pembe renk için) çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tatlim ben gordum var artik pembesi
_Chosen_ .!.: Canım haber için çok sağol, umarım yanlış bir bilgi sonucu bunu söylememişlerdir çünkü bana sadece yeşilin geleceğini söylediler, umarım pembe de tekrar üretilir Eğer gören duyan olursa ve burdan haber verirse (pembe renk için) çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tatlim ben gordum var artik pembesi