• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bernardo çelik tencere

cinnabon

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
8 Aralık 2012
4.162
6.013
358
33
herkese merhaba çeyizim için bernardonun kendinden Süzgeçli çelik tencere takımını almayı düşünüyorum , sizce nasıl aranızda Bernardo alan ya da kullanan var mı?

Ben bu konuda bayağı bir araştırma yapıp ona göre aldım tenceremi. Bernardo bir firmaya çelik tencerelerini ürettiriyor. Ama Taç firması tencerelerini kendi üretiyor. Biraz pimpirik bir tip olduğum için bayağı araştırdım çin malı vs olmasın diye. sonunda da istediğim tencere serisini aldım şimdi kullanıyorum çokta memnunum tavsiye ederim

herkese merhaba çeyizim için bernardonun kendinden Süzgeçli çelik tencere takımını almayı düşünüyorum , sizce nasıl aranızda Bernardo alan ya da kullanan var mı?

Merhaba, aldın mı Bernardo'nun tenceresini? Ben de marka araştırması içindeyim şu sıra, memnun musun tavsiye eder misin?

Kızlar herkes dinlesin. Bir site buldum korkmaz tencere setleri ve korkmaz tost makinesi nde %21e varan indirimler var ben kendime 1er tane aldım bile :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X