bernardo ceyiz seti

gnierd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2015
7
0
32
Ceyiz setimi bernardodan aldım yemek takımı ckb takımı tencere kahvaltı takmı vs... bernardo kullanan varmı memnun musunuz

been :) ama set olarak almadım ben, begenmedıgım parçalar vardı, ayrı ayrı begendıklermden aldım, cok memnunum şuan yani :)

been :) ama set olarak almadım ben, begenmedıgım parçalar vardı, ayrı ayrı begendıklermden aldım, cok memnunum şuan yani :)
Hangi takımlarını aldınız en cok korktugum tencere seti ve duduklu onlardan memnun musunuz

yemek , pasta, çay servisi hepsi bu modelden bernardo.jpg ,
tencereler bu model ten.jpg
diğer tava ve tencereler bunlar encoksatan-tenceretava.jpg ,
çatal kaşık mat altın kaplama farklı modeli caaa.jpg

ben hepsinden memnunum. bi sıkıntı yaşamadım. sadece tencereyı cam kapak aldgma pişman oldum, bikere soslu bişey taştı köpürerek, herşey kenarlardan szıp hapsoldu,cam kenarlarından görlyor su girmedgi için temzlenmedide..

düdüklü fissler istiyordum, çevremde cok memnundu hiç düşünmeden fissler aldım bende. cok memnunum ondanda.

ben hepsinden memnunum. bi sıkıntı yaşamadım. sadece tencereyı cam kapak aldgma pişman oldum, bikere soslu bişey taştı köpürerek, herşey kenarlardan szıp hapsoldu,cam kenarlarından görlyor su girmedgi için temzlenmedide..

düdüklü fissler istiyordum, çevremde cok memnundu hiç düşünmeden fissler aldım bende. cok memnunum ondanda.
Anladımm cok tesekkurlerr ben fissler almadm ya cok pahalıydı ama degistirebilirim zamanla bernardonun kendi duduklusunden aldım cokemate di sanırım adı insallah iyidir oda..

X