G gnierd Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2015 7 0 1 32 13 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gnierd #1 Ceyiz setimi bernardodan aldım yemek takımı ckb takımı tencere kahvaltı takmı vs... bernardo kullanan varmı memnun musunuz
Ceyiz setimi bernardodan aldım yemek takımı ckb takımı tencere kahvaltı takmı vs... bernardo kullanan varmı memnun musunuz
_ZIPzIPpeRisi_ Rabbim! kûn fe yekûn... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Mart 2012 805 797 133 13 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gnierd #2 been :) ama set olarak almadım ben, begenmedıgım parçalar vardı, ayrı ayrı begendıklermden aldım, cok memnunum şuan yani :)
been :) ama set olarak almadım ben, begenmedıgım parçalar vardı, ayrı ayrı begendıklermden aldım, cok memnunum şuan yani :)
G gnierd Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2015 7 0 1 32 13 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gnierd #3 cqdm_ .!.: been :) ama set olarak almadım ben, begenmedıgım parçalar vardı, ayrı ayrı begendıklermden aldım, cok memnunum şuan yani :) Genişletmek için tıkla... Hangi takımlarını aldınız en cok korktugum tencere seti ve duduklu onlardan memnun musunuz
cqdm_ .!.: been :) ama set olarak almadım ben, begenmedıgım parçalar vardı, ayrı ayrı begendıklermden aldım, cok memnunum şuan yani :) Genişletmek için tıkla... Hangi takımlarını aldınız en cok korktugum tencere seti ve duduklu onlardan memnun musunuz
_ZIPzIPpeRisi_ Rabbim! kûn fe yekûn... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Mart 2012 805 797 133 13 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gnierd #4 yemek , pasta, çay servisi hepsi bu modelden , tencereler bu model diğer tava ve tencereler bunlar , çatal kaşık mat altın kaplama farklı modeli
yemek , pasta, çay servisi hepsi bu modelden , tencereler bu model diğer tava ve tencereler bunlar , çatal kaşık mat altın kaplama farklı modeli
_ZIPzIPpeRisi_ Rabbim! kûn fe yekûn... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Mart 2012 805 797 133 13 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gnierd #5 ben hepsinden memnunum. bi sıkıntı yaşamadım. sadece tencereyı cam kapak aldgma pişman oldum, bikere soslu bişey taştı köpürerek, herşey kenarlardan szıp hapsoldu,cam kenarlarından görlyor su girmedgi için temzlenmedide.. düdüklü fissler istiyordum, çevremde cok memnundu hiç düşünmeden fissler aldım bende. cok memnunum ondanda.
ben hepsinden memnunum. bi sıkıntı yaşamadım. sadece tencereyı cam kapak aldgma pişman oldum, bikere soslu bişey taştı köpürerek, herşey kenarlardan szıp hapsoldu,cam kenarlarından görlyor su girmedgi için temzlenmedide.. düdüklü fissler istiyordum, çevremde cok memnundu hiç düşünmeden fissler aldım bende. cok memnunum ondanda.
G gnierd Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2015 7 0 1 32 15 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gnierd #6 cqdm_ .!.: ben hepsinden memnunum. bi sıkıntı yaşamadım. sadece tencereyı cam kapak aldgma pişman oldum, bikere soslu bişey taştı köpürerek, herşey kenarlardan szıp hapsoldu,cam kenarlarından görlyor su girmedgi için temzlenmedide.. düdüklü fissler istiyordum, çevremde cok memnundu hiç düşünmeden fissler aldım bende. cok memnunum ondanda. Genişletmek için tıkla... Anladımm cok tesekkurlerr ben fissler almadm ya cok pahalıydı ama degistirebilirim zamanla bernardonun kendi duduklusunden aldım cokemate di sanırım adı insallah iyidir oda..
cqdm_ .!.: ben hepsinden memnunum. bi sıkıntı yaşamadım. sadece tencereyı cam kapak aldgma pişman oldum, bikere soslu bişey taştı köpürerek, herşey kenarlardan szıp hapsoldu,cam kenarlarından görlyor su girmedgi için temzlenmedide.. düdüklü fissler istiyordum, çevremde cok memnundu hiç düşünmeden fissler aldım bende. cok memnunum ondanda. Genişletmek için tıkla... Anladımm cok tesekkurlerr ben fissler almadm ya cok pahalıydı ama degistirebilirim zamanla bernardonun kendi duduklusunden aldım cokemate di sanırım adı insallah iyidir oda..