beş yıl boyunca yalan söyleyen arkadaş

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
2.082
2.014
103
Kendisi bizim bölümden ama ben onu hiç görmedim. Ortak bir arkadaşım iş konusunda bana yardımcı olsun diye numarasını vermişti. Yaklaşık 3 yıldır telefonla beni arayıp duruyordu. Hep de akşam 11 de arıyordu. Ben sadece whatsaptan işle ilgili sorular sordum. Bana kendi mesleğini yaptığını söylüyordu hep meğer polis olmuş. Birkaç yıl önce polis olduğunu duydum doğru mu demiştim o da yok alınmadım, demişti. Duyduğum doğruymuş. Bir insan bunu neden yapar? Ben de bizim sektörde diye iş görüşmelerine giderken maaş konularını ona danışırdım. Kendisi karşı cins, özel hayat nasıl görüşelim falan derken whatsapptan düğün fotoğrafını gördüm. Tekrar yazmaya başladığı için engelledim. Bana ortak konu bulmak için öyle yaptım, dedi.

Engellediğiniz iyi olmuş.
Bazı insanlarda yalan söyleme hastalığı ya da bundan zevk alma gibi bir durum var.
Çok yakın çevremden gözlemliyorum.
O yüzden görüşmeye gerek yok boşverin gitsin.

Y yaren35 , yeni evlendi. ben tebrik olsun diye bile yazmadım. 2-3 gün önce yazdı, muhtemelen boşanacak, birilerine sarmak istiyordur. biz konuşurken ve benle görüşmek istediğini söylerken bir ay içinde nişan, düğün fotosunu gördüm whatsapptan. demek ki nöbetteyken falan arıyordu. bir saat konuşuyordu.

Y yaren35 , yeni evlendi. ben tebrik olsun diye bile yazmadım. 2-3 gün önce yazdı, muhtemelen boşanacak, birilerine sarmak istiyordur. biz konuşurken ve benle görüşmek istediğini söylerken bir ay içinde nişan, düğün fotosunu gördüm whatsapptan. demek ki nöbetteyken falan arıyordu. bir saat konuşuyordu.
Demek istedigim siz en azindan kurtulmuşsunuz ama eşine yazik şimdiden belli o.bayani neler beklediği yazık olmuş..Sizede gecmis olsun

Back
X