• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Beşamel Soslu & Kıymalı & Kaşarlı Aşk Makarnaları '' Merve'nin Sponsorluğunda;) ''

valla eşimin arada sırada işi oluyor gidiyor Çorlu' ya ama en yakın ne zaman gider bilmiyorum bakarsın bir gün peşine ben de takılırım kocamın :) yalnız biz kalabalığız ha ikizleri de getiririm teklifin hala geçerli mi :))

OO süper o zaman canım gelin tabikiii başım üstünee:16:
Ben çocuk delisiyim zaten,yer bitiririm ikizleri:1::16:

OO süper o zaman canım gelin tabikiii başım üstünee:16:
Ben çocuk delisiyim zaten,yer bitiririm ikizleri:1::16:

canımm takılıyom sana. ben bu yaramazlarla zaten pek bi yere çıkamıyorum kimseyi de tedirgin etmek istemem senin gelmen daha uygun olur sanki :) e hiç yolun düşmüyo mu bu tarafa ?

canımm takılıyom sana. ben bu yaramazlarla zaten pek bi yere çıkamıyorum kimseyi de tedirgin etmek istemem senin gelmen daha uygun olur sanki :) e hiç yolun düşmüyo mu bu tarafa ?

valla ben çok ciddiyim hayatım,her zaman inan.
ben geliyorum Elossa de bana yeter:16:
yolum düşüyor ama ancak ayda 1 belki 2 en fazla.
eşimle gezmeye gidiyoruz İstanbul'a ve önümüzdeki ay da görümcemin düğünü var onun için gidicez alışveriş yapmak için:34:

valla ben çok ciddiyim hayatım,her zaman inan.
ben geliyorum Elossa de bana yeter:16:
yolum düşüyor ama ancak ayda 1 belki 2 en fazla.
eşimle gezmeye gidiyoruz İstanbul'a ve önümüzdeki ay da görümcemin düğünü var onun için gidicez alışveriş yapmak için:34:

heheh sağol canım bakarsın valla belli mi olur birgün yolum düşer belki. benim böyle planlı programlı gezmeye gitmem için bu civcivleri 2 yaşına getirip sonra da 2 yaş sendromunu atlatmalarını beklemem lazım galiba :))

e ne güzel işte bak ayda 1-2 geliyormuşsun

gelecek ay geldiğinde haberim olsun mutlaka beklerim hele düğün alışverişi için fatih' i seçecekseniz yakınım da oraya, bizde dinlenmiş de olursunuz hem de biz birbirimizi görmüş oluruz kız :)

heheh sağol canım bakarsın valla belli mi olur birgün yolum düşer belki. benim böyle planlı programlı gezmeye gitmem için bu civcivleri 2 yaşına getirip sonra da 2 yaş sendromunu atlatmalarını beklemem lazım galiba :))

e ne güzel işte bak ayda 1-2 geliyormuşsun

gelecek ay geldiğinde haberim olsun mutlaka beklerim hele düğün alışverişi için fatih' i seçecekseniz yakınım da oraya, bizde dinlenmiş de olursunuz hem de biz birbirimizi görmüş oluruz kız :)

canım kısmet valla inşallah,çok isterim bende.
alışveriş için geldiğimizde görüşebileceğimizi pek sanmıyorum ama,düğünden sonraki gelişlerimizden birinde haber veririm kesinlikle.:16::16::16:

Bir makarnanın başına gelebilecek en güzel şey :) Aşk makarnaları adını da sunumu da çok beğendim eşim iş için şehir dışında geldiğinde mutlaka yapmam lazım.İlham perim ellerine sağlık

ellerine sağlık canım!
Kalpli kalıpda pek hoş bir fikir edindin bize:16:
Sevgililer gününde, yada özel bir günde belki deniye biliriz:55:

Boool şanslar!

Yaz mevsimi dışında domates biber patlıcan satın almamaya çalışırız annemle
sen de domates kullanmıyorsun, salça katıyorsun yemeklerine , dikkatimi çekti
yaz domatesinin tadını kışın bulmak mümkün değil
hele benim çocuklugumun domatesini şimdi marketlerde bulmak çok zor
Yarışmada boş şans elossa

elossacım çok güzel görünüyo ellerine sağlık başarılar dilerim

cok güsel görünnüyor adıda cok hoş ellerine saglık elosaa basarılarr çok begendim:16::16::16:

Bir makarnanın başına gelebilecek en güzel şey :) Aşk makarnaları adını da sunumu da çok beğendim eşim iş için şehir dışında geldiğinde mutlaka yapmam lazım.İlham perim ellerine sağlık

Canım arkadaşım bitanesin sen biliyorsun değil mi? ;):16:
denediğinde mutlaka görmek istiyorum,eşin çok şanslı hayatım:16:

Elossa'm ellerine sağlık .

Ne hoş sunum olmuş böyle :16:

Sağol bebeğim çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim ama beeeennn:16:

ellerine sağlık canım!
Kalpli kalıpda pek hoş bir fikir edindin bize:16:
Sevgililer gününde, yada özel bir günde belki deniye biliriz:55:

Boool şanslar!

teşekkür ederim canımsınn,çok mutlu oldum beğenmene ve dediğin gibi sevgililer günü sofrasında mutlaka yerini almalılar di mii?:) :16:

Yaz mevsimi dışında domates biber patlıcan satın almamaya çalışırız annemle
sen de domates kullanmıyorsun, salça katıyorsun yemeklerine , dikkatimi çekti
yaz domatesinin tadını kışın bulmak mümkün değil
hele benim çocuklugumun domatesini şimdi marketlerde bulmak çok zor
Yarışmada boş şans elossa

bende annemde yazdan kış için deli gibi hazırlık yaparız birlikte,mevsiminde aldığımız sebzeler meyveler hep titizlikle hazırlanır şoklanır,konserveleri yapılır,kızartılır dipfrize atılır.
biber salçaları,domates salçaları,soslar,rendelenmiş ve doğranmış domatesler,kahvaltılık soslar,kızarmış patlıcanlar,kabaklar,biberler....v.s....v.s.... daha aklıma gelmiyor o kadar çok çeşit kii:)
domates kullansam bile mutlaka anne domatesleri kullanıyorum canım,ama salçada çok severim...biber...domates salçaları.
o çocukluğumuzun salçaları bambaşkaydıı,vita yağları ekmeklerimize sürer kızartır üstüne salça sürüp sokaklarda ççookk yedim:))))
bu arada 81. doğumluyum ama anlatırken kendimi 40 falan diye hissettim:)))
çok teşekkür ederim bu arada çenem düştü:52::16:

elossacım çok güzel görünüyo ellerine sağlık başarılar dilerim

canım benim çok teşekkürler beğenmene çok mutlu oldumm:16:

yine bi elossa farki cok guzel olmus canim ellerine saglik:46::46::46::46::46::46::46:

teşekkürler kuzumm çok sağol,beğenmene çok sevindimm:16:

ellerine sağlık canım, hep uğraştırıcı yemekler yapıyosun sen. gerçekten takdire şayan.:nazar:

Beğenmemek na-mümkün canım :56::9:

Çok güzel görünüyor , makarnaya zaten hayır denmez hele ki böyle sunumla hiç denmez :52:

canımsın yaa bitanesin çok teşekkür ederim,fena halde şımardım ona göreeee:21::1:

ellerine sağlık canım, hep uğraştırıcı yemekler yapıyosun sen. gerçekten takdire şayan.:nazar:

çok sağol canım çok teşekkür ederim beğenmene mutlu oldum,uğraşmazsam ve farklı şeyler yapmazsam tatmin olmam ben,ruhumda var :52::16:

maşallah eline saglık cok guzel cok nefis gozukuyo canım arkadasım benim allah agzınızın tadını hiç bozmasın...

Son düzenleme:
maşallah eline saglık cok guzel cok nefis gozukuyo canım arkadasım benim allah agzınızın tadını hiç bozmasın...

Sende benim canımsın biliyorsun bitanemm,aminn güzel dualarına.....beğenmene çok mutlu oldumm seni seviyorumm:16:

Back
X