• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Beşamel Soslu & Kıymalı & Kaşarlı Aşk Makarnaları '' Merve'nin Sponsorluğunda;) ''

Ellerine,emegine sağlık Elossa cıgım :16:

Bu yarışma icin yapmayı düşündüğüm tariflerden birisiydi bu tarif.Ben yuvarlak kelepçli kalıpta yapıyorum,çok güzel oluyor.Ama kalp şeklinde yapmakta çok güzel ve değişik bir sunum olmuş :34: Aklımda bulunsun tabi :29:
Başarılar diliyorum hayatım,gercekten hak eden kazansın :54:

elossacım ellerine sağlık,zaten herkes gerekeni söylemiş :1:

İçimden geleni söylüyorum , kalırsa yazık olur canımmm :9:

Canımmm sana hemen bu şarkıyı hediye ediyorumm,mesajı aldımm:) :16:

[video=youtube;R2Jxw_En7pk]http://www.youtube.com/watch?v=R2Jxw_En7pk[/video]

Bu yarışma icin yapmayı düşündüğüm tariflerden birisiydi bu tarif.Ben yuvarlak kelepçli kalıpta yapıyorum,çok güzel oluyor.Ama kalp şeklinde yapmakta çok güzel ve değişik bir sunum olmuş :34: Aklımda bulunsun tabi :29:

çok teşekkür ederim hayatım,evet bu kalıplarla harika görünüyor bende bayıldım:)
sende yap istersen,benim için hiç farketmez inan:16:

elossacım ellerine sağlık,zaten herkes gerekeni söylemiş :1:

sağol canımm çok teşekkür ederimmm:16:

Ellerine saglikkk cok guzel olmuss :56:
Yarismada basarilar dilerim elossacimm :16:

ilahi elossa tarifmi vermissin ilani askmi etmissin anlamadim :27:
sanirim bildigimiz kiymali firinda makarnanin kalp sekilli olanindan...
yarismada basarilar...:6:

Ya konuya yorum yapacaktım direkt ama bu imzanızdaki gif i ne zaman görsem gülme krizine giriyorum söylemeden edemedim 5 dakikadır bakıp bakıp gülüyorum :27::27:

Canım arkadaşım bitanesin sen biliyorsun değil mi? ;):16:
denediğinde mutlaka görmek istiyorum,eşin çok şanslı hayatım:16:

Sağol bebeğim çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim ama beeeennn:16:

teşekkür ederim canımsınn,çok mutlu oldum beğenmene ve dediğin gibi sevgililer günü sofrasında mutlaka yerini almalılar di mii?:) :16:

bende annemde yazdan kış için deli gibi hazırlık yaparız birlikte,mevsiminde aldığımız sebzeler meyveler hep titizlikle hazırlanır şoklanır,konserveleri yapılır,kızartılır dipfrize atılır.
biber salçaları,domates salçaları,soslar,rendelenmiş ve doğranmış domatesler,kahvaltılık soslar,kızarmış patlıcanlar,kabaklar,biberler....v.s....v.s.... daha aklıma gelmiyor o kadar çok çeşit kii:)
domates kullansam bile mutlaka anne domatesleri kullanıyorum canım,ama salçada çok severim...biber...domates salçaları.
o çocukluğumuzun salçaları bambaşkaydıı,vita yağları ekmeklerimize sürer kızartır üstüne salça sürüp sokaklarda ççookk yedim:))))
bu arada 81. doğumluyum ama anlatırken kendimi 40 falan diye hissettim:)))
çok teşekkür ederim bu arada çenem düştü:52::16:

canım benim çok teşekkürler beğenmene çok mutlu oldumm:16:

teşekkürler kuzumm çok sağol,beğenmene çok sevindimm:16:
Rica ederim tatlım!
Tabiki:) o kalıp fikri benim çok hoşuma gitti! Bula bilirsem, bende mutlaka böyle iki tane derin kalıp alacağım:16:

Ellerine saglikkk cok guzel olmuss :56:
Yarismada basarilar dilerim elossacimm :16:

Sağol hayatım çok sevindim beğenmene:16:

ilahi elossa tarifmi vermissin ilani askmi etmissin anlamadim :27:
sanirim bildigimiz kiymali firinda makarnanin kalp sekilli olanindan...
yarismada basarilar...:6:

Aşk bu aşkkk,sığdıramayacağım hiç bi yer yok şu dünyada,iğne deliği deseler ona bile sığdırırım:34::52:
ve bildiğimiz fırında kıymalı makarna bile olsa,ben onu süsler püsler bu hale getiririm şekerim:34:

Ya konuya yorum yapacaktım direkt ama bu imzanızdaki gif i ne zaman görsem gülme krizine giriyorum söylemeden edemedim 5 dakikadır bakıp bakıp gülüyorum :27::27:

yorum yaptığını varsayayımmııı:52:

Rica ederim tatlım!
Tabiki:) o kalıp fikri benim çok hoşuma gitti! Bula bilirsem, bende mutlaka böyle iki tane derin kalıp alacağım:16:

canım mutlaka bulursun heryerde satılıyor,denersen yemek topiğimde paylaşmanı isterim:16:

Sağol hayatım çok sevindim beğenmene:16:

Aşk bu aşkkk,sığdıramayacağım hiç bi yer yok şu dünyada,iğne deliği deseler ona bile sığdırırım:34::52:
ve bildiğimiz fırında kıymalı makarna bile olsa,ben onu süsler püsler bu hale getiririm şekerim:34:

canım mutlaka bulursun heryerde satılıyor,denersen yemek topiğimde paylaşmanı isterim:16:
Haklısın canım!
Resimlerde zaten harika görünüyor! !
Mutlaka bulurum, ama senin kisi gibi büyük ve pek derin hiç görmedim şuana kadar:34:

elossacım, böyle tarifleri nerden öğreniyorsun valla bravo tebrik ederim süper bir tarif ve sunum harika..

Kız niye gülüyorsunki:52: Ne güzel birbirlerine bakıp bakıp dudak büzüyorlar,tamam doğru haklısın der gibi:9: İstersen değiştiriyim,ama ben böyle değişik ilginç şeyleri severim hani yeni ekleyecegim şeyde böyle birşey olabilir :9:

çok teşekkür ederim hayatım,evet bu kalıplarla harika görünüyor bende bayıldım:)
sende yap istersen,benim için hiç farketmez inan:16:

sağol canımm çok teşekkür ederimmm:16:

Aynı tarif ama,hani biraz değişiklik olsa eklerdim zaten:34: Sadece kalıp farkı var..
Ben aparatiflerde İçli Köfte tarifimi eklemiştim.Bir tane daha İçli Köfte tarifi vardı ama değişikti,o yüzden eklemiştim :34:Yoksa birebir aynı tarifi eklemek olmaz yani :34:İki tarifim daha var ama dışarıda gezmekten yapıp ekleyemiyorumki :9:Havalar ısındı,insan evde duramıyor :31:Bakalım artık,kısmet :29:

Aaaa bak gülekten yorum yapmayı da unutmuşum :1:

Ellerine sağlık elossa beşamel soslu her türlü makarnaya bayılırım ama uzun zamandır yemiyorum.
Yarışmada başarılar dilerim :16:

Haklısın canım!
Resimlerde zaten harika görünüyor! !
Mutlaka bulurum, ama senin kisi gibi büyük ve pek derin hiç görmedim şuana kadar:34:

teşekkürler canım benim,eğer bulamazsan bana mutlaka haber ver ben sana lır gönderirim hiç sorun değil:16:

elossacım, böyle tarifleri nerden öğreniyorsun valla bravo tebrik ederim süper bir tarif ve sunum harika..

canım çok teşekkür ederim beğenmene çok mutlu oldum,sıradan şeyleri sevmiyorum o yüzden araştırmacı ruhum çok fenaaa:52::16:

Aynı tarif ama,hani biraz değişiklik olsa eklerdim zaten:34: Sadece kalıp farkı var..
Ben aparatiflerde İçli Köfte tarifimi eklemiştim.Bir tane daha İçli Köfte tarifi vardı ama değişikti,o yüzden eklemiştim :34:Yoksa birebir aynı tarifi eklemek olmaz yani :34:İki tarifim daha var ama dışarıda gezmekten yapıp ekleyemiyorumki :9:Havalar ısındı,insan evde duramıyor :31:Bakalım artık,kısmet :29:

haklısın canım insanın içi kıpır kıpır oluyor havayı güneşli açık görünce ve hemen dışarı atası geliyor kendini:):16:

Aaaa bak gülekten yorum yapmayı da unutmuşum :1:

Ellerine sağlık elossa beşamel soslu her türlü makarnaya bayılırım ama uzun zamandır yemiyorum.
Yarışmada başarılar dilerim :16:

ehehehe dimi yaaa:)))
çok teşekkür ederim hayatım beğenmene çok sevindim,beşamel bende çok severim yanında kaşarda varsa tamamdır:1::16:

Öfff öff ufffff bune beee:52::52:

Uğraştırıcı felan değil bizim gibi kadınlar için :27: Bende yapacağıım:12:

Mesajın can alıcı noktası olan 'hele bir gel ' cümlesini tekrardan vurguluyorum canımm . :9:

teşekkürler canım benim,eğer bulamazsan bana mutlaka haber ver ben sana lır gönderirim hiç sorun değil:16:

canım çok teşekkür ederim beğenmene çok mutlu oldum,sıradan şeyleri sevmiyorum o yüzden araştırmacı ruhum çok fenaaa:52::16:

haklısın canım insanın içi kıpır kıpır oluyor havayı güneşli açık görünce ve hemen dışarı atası geliyor kendini:):16:

ehehehe dimi yaaa:)))
çok teşekkür ederim hayatım beğenmene çok sevindim,beşamel bende çok severim yanında kaşarda varsa tamamdır:1::16:

Çok tşk ederim canım benim! !
Bunu demen bile yeter:):38:
Bulurum elbet, büyük şehirlere gittiğimizde bakacağım, zaten hep kalpli tava istiyordum, belki Tavayı gördüğüm o yerde vardır. .
Canım cicim ayları geçmeden, tadını iyice çıkartmak gerekir aşkın:16:

:54:

sen mükemmel bir kadınsın:16::16:
nasıl hünerli nasıl marifetli nasıl samimi nasıl pozitif..nasıl kıskanıyorum:26:

Back
X