Besi bir yerde lerin fiyatlari hakkinda bilginiz var mi?

Sen minnet etmiyor olabilirsin biz ailelerimize su anda minnet etmek durumundayiz arkadasim herkesin hayati ve sartlari farkli. Aileden de gelmese taki vs parasi kira ile zar zor geciniriz evlenince. Ama kenarda duran bir miktarin varsa rahat olur ya icin mecbur aileler bu konuda devreye giriyor iste.. Yoksa nal gibi takmayi ben de sevmem gosterisi filan. Derdimiz kenara koyabilmek bizim.
Allah herkesin gonlune gore versin yine de .. İyi geceler ..
Bak iste bu soylediklerin daha gercekci, en basindan bunu demedigin icin haliyle ben de bazi seyleri aciklamaya giristim, mecburuz demek baska birsey bizim buralarda aileler en iyisini yapmak zorundalar demek baska, yani aslinda mecbur olan aileler degil sizsiniz. Sevgi biter para kalir diye dusunerek baslamayin bir evlilige zararini siz cekersiniz, tekrar kocaman mutluluklar diliyorum

Sen minnet etmiyor olabilirsin biz ailelerimize su anda minnet etmek durumundayiz arkadasim herkesin hayati ve sartlari farkli. Aileden de gelmese taki vs parasi kira ile zar zor geciniriz evlenince. Ama kenarda duran bir miktarin varsa rahat olur ya icin mecbur aileler bu konuda devreye giriyor iste.. Yoksa nal gibi takmayi ben de sevmem gosterisi filan. Derdimiz kenara koyabilmek bizim.
Allah herkesin gonlune gore versin yine de .. İyi geceler ..

tamam da kenara koyacaksan da işçiliği az bilezik vs alınır genelde

sen zinciri ile beşibiryerde deyince ben de takacaksın sandım

hatta tv de bir program var ana ocağı orda takıyorlar oradan mı görmüş acaba diye de düşündüm

tamam da kenara koyacaksan da işçiliği az bilezik vs alınır genelde

sen zinciri ile beşibiryerde deyince ben de takacaksın sandım

hatta tv de bir program var ana ocağı orda takıyorlar oradan mı görmüş acaba diye de düşündüm
Bilezikler alinacak zaten canim. Bu bahsettigim set yerine takilacak besi bir yerde mevzuduydu:)

Arkadaslar merhaba,
Dert mi bilmiyorum da nette aradim bulamadim bir turlu. Ben de size danisiyim diyorum.
Besi bir yerde lerin fiyatlari hakkinda bilginiz var mi?
Zinciriyle birlikte almak istiyoruz asagi yukari ne kadar tutar?
Kuyumcuya gidicek zamanimizda yok martta nisanim olacak bilgi almak istedim sizden.
Tesekkur ederim.
sahsen set alıcagına zaten beşli en güzeli bunların cok cesitlisi var zincirler 500le 2000 arası tabi 14 22 ayar farkı var sen hanginden secersen ona göre fiyatı artar 5 li altında 5 cumhuriyet olarak gecer suan 670 / 5 kac tutuyosa o kadar bence mantıklı bi secim yapmıssın...

sahsen set alıcagına zaten beşli en güzeli bunların cok cesitlisi var zincirler 500le 2000 arası tabi 14 22 ayar farkı var sen hanginden secersen ona göre fiyatı artar 5 li altında 5 cumhuriyet olarak gecer suan 670 / 5 kac tutuyosa o kadar bence mantıklı bi secim yapmıssın...
Mesajin icin cok tesekkurler canim ben de oyle dusundugumden dolayi besi bir yerde istedim.

Back
X