ben 5 ocakdan bu yana tüketiyorum ve takip ediyorum heryerde ama 5 i 1 yerde de limonu hiç duymadım canım
bende türkiyeden siparis vermistim, kuzenim yolladi sagolsun, bu aksam baslayacagim caya. yemekten bir iki saat sonra icmeyi düsünüyorum ben. Bitkicilerden almis, karisimi yaptirmis. aksam iki kupa iciceksem ne kadar koyayimki demlige arkadaslar? bir tatli kasigi ?????
sıcak suya karıştırılıp demlenicek,limon sıkılıp içilebilir,
diye yasiyor ilk basda da ondan sordum yani istersek limon sikabiliris öylemi yani ???
1 rer milyonluk yaptır hayatım tümünü karıştırınca daha sonra bir kavanoz çıkıyor:=)
kızlar poşet çaymı bu markası ne nerden bulabiliriz?
poşet çay değil. aktarlara gidip 5li çay dediğiniz zaman size bunları veriyorlar zaten. 5 tane ayrı çay var ; kekik,biberiye,mate,adaçayı filan galiba tam ezbere bilmiyorum ama onlar söylüyor size zaetn. fiyatı da birçok yerde 10-15 tl arası. aldığınız aktar nasıl kullanıldığını anlatır ama ben de söyliim isterseniz,bir kaba bu çayları döküp karıştırın,işte nerde saklamak istiyorsanız bir kaba vs koyun. yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı olarak demleyin. bende demlikli fincanlar var onları kullanıyorum bu iş için. 3-5 dk demlendikten sonra için,ama soğutursanız bir işe yaramaz önemli olan sıcak içilmesi. günde 3 bardak içilmesi tavsiye ediliyor. idrar söktürücü özelliği nedeniyle fazlası böbreklerinize zarar verebilir çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?