• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

Ben senelerdir funda yaprağını zaten kullanıyorum.Çok faydasını gördüm. Biraz kilo aldığımı farkedince hemen bir süre içerim normal kiloma gelince bırakırım.Şu anda da 5 i biryerde içiyorum. 10 günde 1.5 kilo verdim.Ama spor ve biraz da boğazı kısmak gerekiyor.a.s38 yaşında 154cm boyunda ve şu anda 50 kilodayım.Sizcede faydası olmamışmı?:dance::teytey:

tebrik tebrik tebrik ederim gerçekten birbuçuk senedir aynı kilodayım ama veremiyorum kabızlık sorunum varbu çayın hepsini karıştırdım içiyorum bakalım seni gerçekten tebrik ederim

arkadaşlar bu çayı içipte yüzünde dudak çevresinde sivilce çıkan oldu mu?

Bu hafta ikinci hafta benim çay içmeye başlayışımın. Evdeki en buyuk kupaya 1 yemek kaşığı elma sirkesi, Doğadan'dan bir poşet Beşi Bir Yerde çayını ve bazen de ek olarak gene Doğadan'ın form poşet çayından koyup kaynamış su ekliyorum. Limon da sıkıyorum üstüne. Asla aç karnına içmiyorum; mutlaka iki lokma bir şey atıyorum ağzıma.

Geçen hafta çok aman aman bir etki görmedim ama vücudumdan ödemin gittiğini düşündüm. Tartıda değişiklik yok ama dar bir pantolonum var giyince oturamadığım, onu giyince eskisi kadar belimi sıkmadığını fark ettim. O pantolonu da beni zayıflamaya teşvik etsin diye almıştım zaten.

Bu hafta ise ne oldu bilmiyorum ama iyi ki tatildeymişim! Tuvalete gidiyorum günde iki kere ama on beş dakikadan önce çıkamıyorum. Her çıkışta mecburen çok da su içiyorum su kaybı olmasın, böbreklere zarar gelmesin diye. Yakınır gibi oldu ama inanılmaz mutluyum aslında. Üniversite öğrencisiyim; finaldi, ödevdi derken hep çok gergin oluyorum. Tuvalete üç günde bir çıkıyordum. Yalnız bu uzun kalma durumu hoşuma gitmiyor. Karışımı günde üç veya iki kere içiyorum ama okul açılınca yatmadan önce bir kupa içmeye başlayacağım sanırım.

Tartıya göre de iki kilo iki yüz gram vermişim bu kadar sürede. Bu sabah baktım. Yalnız kalıcı olacağını sanmıyorum pek; vücudumdan su gidiyor çünkü. Ama yediklerime dikkat ediyorum ve spora başladım. Ağır bir şey değil; günde yirmi dakika bisiklete biniyorum. Çay çok iyi bir destekleyici olacak gibi çünkü metabolizmayı hızlandırıp yağ yakılmasını kolaylaştırıyor.

Bu hafta ikinci hafta benim çay içmeye başlayışımın. Evdeki en buyuk kupaya 1 yemek kaşığı elma sirkesi, Doğadan'dan bir poşet Beşi Bir Yerde çayını ve bazen de ek olarak gene Doğadan'ın form poşet çayından koyup kaynamış su ekliyorum. Limon da sıkıyorum üstüne. Asla aç karnına içmiyorum; mutlaka iki lokma bir şey atıyorum ağzıma.

Geçen hafta çok aman aman bir etki görmedim ama vücudumdan ödemin gittiğini düşündüm. Tartıda değişiklik yok ama dar bir pantolonum var giyince oturamadığım, onu giyince eskisi kadar belimi sıkmadığını fark ettim. O pantolonu da beni zayıflamaya teşvik etsin diye almıştım zaten.

Bu hafta ise ne oldu bilmiyorum ama iyi ki tatildeymişim! Tuvalete gidiyorum günde iki kere ama on beş dakikadan önce çıkamıyorum. Her çıkışta mecburen çok da su içiyorum su kaybı olmasın, böbreklere zarar gelmesin diye. Yakınır gibi oldu ama inanılmaz mutluyum aslında. Üniversite öğrencisiyim; finaldi, ödevdi derken hep çok gergin oluyorum. Tuvalete üç günde bir çıkıyordum. Yalnız bu uzun kalma durumu hoşuma gitmiyor. Karışımı günde üç veya iki kere içiyorum ama okul açılınca yatmadan önce bir kupa içmeye başlayacağım sanırım.

Tartıya göre de iki kilo iki yüz gram vermişim bu kadar sürede. Bu sabah baktım. Yalnız kalıcı olacağını sanmıyorum pek; vücudumdan su gidiyor çünkü. Ama yediklerime dikkat ediyorum ve spora başladım. Ağır bir şey değil; günde yirmi dakika bisiklete biniyorum. Çay çok iyi bir destekleyici olacak gibi çünkü metabolizmayı hızlandırıp yağ yakılmasını kolaylaştırıyor.

NOT: İKİ KERE İLETİ ATMIŞIM. MODLARDAN BİRİ FAZLALIĞI SİLERSE SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni kayıldım .bi sorum var ben beşi bi arada çaydan aldım paket paket sonra hepsini karıştıdım ama nekadar koyacağım bilmiyorum lütfen bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkür ederim.

benim aldığım aktarda hepsini karıştır. içeceğin zaman 1 bardağa 2 tatlı kaşığı koy dedi. en iyi böyle oluyormuş. yemeklerden önce içme dedi. yemeklerden yarım sa bi sa sonra iç dedi. ve arkadaşlar KESİNLİKLE kaynatmayın bunu suyla. kaynamış suyu üstüne koyup demlendirin. ben 1 haftadır kullanıyorum. diyet ve sporda yapıyorum. 64.4 kilo ile başladım. 1 hafta sonunda 62.2 yim bu sabah tartıldığımda. yalnız bağırsakları pek çalıtırdığı söylenemez.

bende bugün başladım bu çaya umarım faydasını görürüm. aktar bitkileri karıştırdı aynı sekilde. günde 4 su bardagı içiyorum yemekten 1 saat kadar sonra suan 69 kilodayım haftaya kaç olacak göreceğiz. :)

Lip.'un beşi bir yerdesini aldım bugun başladım hergün 1 lt tüketmem gerekiyor zaman dilimi farketmez dedi bana diyetisyen :)

Son düzenleme:
doğadan beşibyerde bulamıyorum artık.Liptonun filan var ama sevdiğim tek çaydı

doğadan beşi biyerdebimde var..emziren anneler kullanabiliyorumu..????????????????????????

bende başladım kimse kullanmıyor mu?
tek başına yeterli olmaz galiba

Bende bugün aldım . Doğadan 5 i bir arada . 2 bardak içicem günde. ne yaparsa yapsın kilo veremeyenlerdenim ben . bakalım bundan nasıl sonuç alıcam

Ben de 3 gündür kullanıyorum bu çayı günde 2 bardak. Yanında spor bol su ve yediklerime dikkat ediyorum. Oldukça faydasını gördüm :))

Back
X