Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben denedim işe yarıyor 5 günde etkisini ve iştahınızın kesildigini farkedyrsnzz ama tabi düzenli kullanmak lazm.
YEŞİLÇAYDAN VAZGEÇTİM SADECE 5İ 1YERDE İÇİYORUM. GEÇEN GÜN BAYAĞI BİR HAMUR İŞİ ŞEKER ÇİKOLATA YEMİŞTİM. KİLOM HAVALARA UÇMUŞ.DÜN DE AYDA 8 KG VERDİREN DİYETE BAŞLADIM. GÜNDE 3 LİTRE HAFİF SOĞUK SU İÇİYORUM ONUNDA ZAYIFLATTIĞINI DUYDUM. BAHSETTİĞİN BİTKİ ÇAYINDAN HİÇ İÇMEDİM . BİRDE GÜNDE 3 LİTRE SU İÇİYO OLMAMA RAĞMEN GECE UYUMADAN ÖNCE MUTLAKA 1 BARDAK SU İÇİYORUM. SABAH KALKAR KALKMAZ WC YE GİDİYORUM. ÇIKTIKTAN SONRA TARTILIYORUM . DAHA MOTİVE OLUYORUM..SONRA AĞZIMA HİÇBİRŞEY SÜRMEDEN 5İ 1 YERDE İÇİYORUM. BENİM İDEAL KİLO BOY ORANINA GÖRE 10 KG VERMEM GEREK. YANİ 2-3 KG FAZLASI OLANDAN DAHA HIZLI KİLO VEREBİLİYORUM...
![]()
hazır sallamamı içiyorsun 5biryerdeyi yoksa kendinmi hazırlıyorsuntek tek
doğadan marka hazr sallama 5i biyerde . tartıdım bugun 2 kilo falan vermişim 1 haftada
aa maşallah senin adına sevindim yediklerinedikkat ettin tabiki demi siporda yapıyormusun canım
Evet canım.. 5 öğün yedim günde..yemeklerden sonra sakız çiğnerim mesela sindirim kolaylaştırıyor diye
![]()
kalkar kalkmaz 5i 1 yerdemi içerim. 2-3 litre su içiyorum hafif soğukken su..bugünde spora başlıyorum. internetten bakabilirsin ayda 8 kilo verdiren diyete. mesela ara öğünlerde meyvenin yanına bitki çayımıda ekledim.. elma yazıyorsa birgün ayva yiyorum birgün mandalina.. değiştiriyorum yanii :) hergün 1 tane madlen çikolata yediğimde oldu. dün mesela hamur işi yedim. ama çeyrek dilimden daha küçükk.. elim uzanmıyor artık aburcubura. ( bu arada 5i1yerde çayımı nescafe fincanında içiyorum ve dibine az miktar normal su koyuyorum; sonra sıcak su. onuda 1-2 dakika dinlendirip atıyorum içine sallama çayı. 3 dakika demleniyor içinde. zararLı maddeler ortaya çıkmasın diye
)
çoksağ ol canım dikate alacağım yazdıklarını deniyeceğim
Eveeeet spor yaptım. ama kısa sürdü. yarın
saat 3te 1 saat koşu bandı ( 9.derecede )
1 saatte bisikleti kullanacağım.
Ama yarım saat ten fazla bandı kullanmak zararlı (ymış .)
bende 30 dk koşcam 30 dk bsiklet sürcem bu işlemi tekrarlıcam 2 saat boyunca![]()
Spora başlamadan 15 dk öncede 5i1yerde çayımı içiyorum. içindekiLer metabolizmayı hızlandırıyor ya.
Neyse canım sen de diyettesin galiba? Nasıl gidiyor ? Spor yapıyormusun sende ?![]()
Nagihan, kalçaLarın niye duvara vurulduğunu hala anlayamadım. Bir tanıdığımda sıcak su içip kalçasını duvara vurduğunu sö ylüyordu. Mantıksız geldi açıkçası. Bende hergün 1-1.5 saat spor yapıyorum . . Artık spordan önce ve sonra içiyorum 5i 1yerdemi. Diyetime uyamıyorum artık , ama kilo aldıran şeylerden de uzak duruyorum.
Celeron, bence beslenmene dikkat ediyorsan ve spor yapıyorsan kullanmalısın çayı , yoksa hiçbirşey kendi kendine zayıflatmıyor. Diyet , spor yapmadan içersen ve kilo verirsen , vücudundaki suyu kaybedersin . Bu da ilk zamanlarda güzel gelebilir ama ısrar edersen kas Larını da kaybedebilirsin![]()
merhaba kızlar ben yeni üye oldum dün beşi bi yerde çayına başladım 1.64 boyunda 68 kg yum 57 felan olmalıyım çok özledim o hallerimi.. değişiklikleri yazarım size.. tadı da kötü değil çok rahat içebiliyorum.. bunla istediği kiloya ulaşan war mı aranızda??
Merhaba , boy ve kilomuz aynı(ydı) 63.0 e düştüm ; diyet , spor ve beşi biryerde çayı iLe. bende Sallama olanından içiyorum ama güvenilir bir marka olması lazım. Çünkü mate yerine yaban mersini koyabiliyorlarmış.. Bende sallama olarak DOĞADAN markasının kini aldım. Benimde amacım 50 olabilmek.![]()
ben içmeye başlayalı daha 1 hafta olacak bi faydasını görmedim şimdilik ama en az bi 15 gün geçmesi lazımmış..etkisini görmem için.
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni kayıldım .bi sorum var ben beşi bi arada çaydan aldım paket paket sonra hepsini karıştıdım ama nekadar koyacağım bilmiyorum lütfen bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkür ederim.