• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

daha önce yeşil çay içmeye başladım demiştim 2 haftadır içiyorum haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum 1.5 kilo verdim çok mutluyum :))) bence bu kadar karışımla hiç uğraşmayın yeşilçay tek başına gayet etkili tadını sevmeyenler güzel bişeylerle tatlandırabilir örneğin elma kabuğu tarçın limon... Bence yeşilçay + spor = mükemmel sonuç o kadar sıkı diyetlere de gerek yok ben yemeğimi normal yiyorum sadece cips çikolata vb onları çıkardım hayatımdan bazen canım çok istese de dayanıyorum 50 olmama az kaldı :21:

taldım ama içemedim o ne iğrenç bir tat o yarabbi,midem dışarı çıktı,düşünsenize her yemek sonrası içsem yemekler dışarı,demekki böyle zayıflatıyor:9:

aldım ama içemedim o ne iğrenç bir tat o yarabbi,midem dışarı çıktı,düşünsenize her yemek sonrası içsem yemekler dışarı,demekki böyle zayıflatıyor:9:

Dün aldım bende.
Ama tadı berbat cidden ya.
Limonla denicem birazdan
Umarım yararı olur 5 kilo vermek istiyorum :5:

ben doğadan beşi bir yerde aldım içiyorum tadı kötü gerçekten ama içmeye çaışıyorm..

merhaba ben herakşam beşi bir yerde çayından içiyorum, biraz diet ve sporla ayda 6 kilo verdim ve şimdi 2. ayım 4 kg daha verdiğimde idealime ulaşıcam ( 57 ) yalnız bu beşi bir yerde için bir kaç önerim olucak

birincisi kesinlikle hazır poşetlerden almayın, aktara gidin ve bu karışımı istediğiniz soyleyen onlar zaten doğru oranlarla bir poşette hazırlayıp veriyorlar ben 10 liralık almıştım koca bir kavanoz oldu :))

ikincisi çayı kesinlikle demlemeyin, demlik içinde hani çu çaydanlığın içine koyulan süzgeçlerden alın onun içine 2 kaşık koyun ve üzerine sıcak su ekleyip için..
sadece kilo vermeye değil cildinize da harika etkileri var..gerçekten sakın vazgeçmeyin...

kolay gelsih erkesee

İşe yaramıyor diyenlere gerçekten çok şaşırıyorum
Sen yediklerine dikkat etmezsen,sporunu yapmazsan küçücük çay neye etki etsin :1:

Ben kullanıyorum günde 2 kere.Sporumu da yapıyorum çok etkisi oluyor en azından metabolizma canlandırıyor ben eminim verdiğim kilolarda çayın etkisi çok

Doğadanın hazır poşet 5li çaylarından kullanıyorum çok ta memnunum :9:

kızlar ben biberiyeli sandarozlu karışık çay aldım poşet çay kullanan varmı acaaba? aktarda bunu önerdiler bana

bende aldım eşimeaktarönermişamafayası olmuyormuş onun bende içmeyi bıraktımşimdi açık alacağım hepsini gıramınagöre yapacağım bana faydası olmadı 1 kaçkere içtimhiçvc ye çıkmadım

arkadaslar ben bır ayda 5kılomu verdım fıstık gıbı de oldum hem de bunu aktardan toplam 6 lıraya aldıgım bu 5 bıtkıyle .yesıl cayı 2 olcek koyarak gunde 1 defa ıcerek verdım.ıstah acıp sık sık yemenızı ve az yemenızı saglıyor.bır yıldır ıcıyorum hala da bıtmedı.artk kılomu koruyorum.ramazanda bıraktım hemen 2 kılo almısım.kullanın tavsıye ederım :)) yalnız canlarım tatlı kasıgı degıl hepsı cay kasıgıyla azcık azcık olcak.abartmayın derım:51::21:

bende bgn aldım..dogum yaptım ve vermem gereken baya bi kilo var malesef:(( bgn itibariyle 5 i biyerde içicem bakalım sonucları yazarı..tabi yürüyüste yapıcammm...hadi bakalımmm diyorummmm:))))

ben de uzun bi süre içtim bu çaydan ve gayet de faydasını gördüm , 12 kilo vermiştimama tabi tek başına çay yeterli olmuyo :64:

Kızlar bende bugün almayı düşünüyodm ama bazılarının korkunç deneyimlerini okuduktan sonra bidaha düşünym dedm acaba dozuyla mı alakalı? kilo verenler bunu nasıl içti ne kadar içti anlatırlarsa iyi olur.:51:

arkadaslar ben bır ayda 5kılomu verdım fıstık gıbı de oldum hem de bunu aktardan toplam 6 lıraya aldıgım bu 5 bıtkıyle .yesıl cayı 2 olcek koyarak gunde 1 defa ıcerek verdım.ıstah acıp sık sık yemenızı ve az yemenızı saglıyor.bır yıldır ıcıyorum hala da bıtmedı.artk kılomu koruyorum.ramazanda bıraktım hemen 2 kılo almısım.kullanın tavsıye ederım :)) yalnız canlarım tatlı kasıgı degıl hepsı cay kasıgıyla azcık azcık olcak.abartmayın derım:51::21:

tatlı kaşığıdiyor ATV de çıkan uzman bende şimdi taze yapıyorum hepsin den 1 er çay kaşığı koyuyorum taze yapıp içiyorum hem tadı daha güzel oluyor nasıl aldın sen 6 lr ya anlamadım hepsi 10 gtl ye aldım ben her yerde de böyle

kafam çok karıştı.bu çay sıcakm ı içilecek ve ne zaman içilecek,yemeklerden öncemi sonramı?

kızlar bende yeni demledim içeceğim ama aç mı tok karnına mı içeceğim

birde günde 2 lt tüketsem daha mı iyi olur fazlası nasıl olur ne dersiniz

yanlız bana 2 tatlı kaşığı yeşil çay diğerlerini 1 tatlı kaşığı atmamı söylemişlerdi...ne dersiniz

AÇ KARNINA İÇ DERİM. ÖZELLİKLE YEŞİL ÇAYI AÇKEN İÇMEK ETKİLİ OLUYOR. KIZARTMA ŞEKER TUZ HAMURİŞİ YEME , DAHA ETKİLİ OLUR. 4 FİNCAN İÇ GÜNDE 2 BARDAK AÇKEN 2 BARDAK TOKKEN.. 2 LİTREDE SU İÇ HERGÜN , ETKİSİNİ GÖSTERMEYE BAŞLAR.5İ BİRYERDEYİ POŞETTE SALLAMA OLARAK KULLANIYORUM. SADECE BİMDE VAR SANIRIM DOĞADAN MARKA..

:nazar::nazar::40:

AÇ KARNINA İÇ DERİM. ÖZELLİKLE YEŞİL ÇAYI AÇKEN İÇMEK ETKİLİ OLUYOR. KIZARTMA ŞEKER TUZ HAMURİŞİ YEME , DAHA ETKİLİ OLUR. 4 FİNCAN İÇ GÜNDE 2 BARDAK AÇKEN 2 BARDAK TOKKEN.. 2 LİTREDE SU İÇ HERGÜN , ETKİSİNİ GÖSTERMEYE BAŞLAR.5İ BİRYERDEYİ POŞETTE SALLAMA OLARAK KULLANIYORUM. SADECE BİMDE VAR SANIRIM DOĞADAN MARKA..

:nazar::nazar::40:

sen yeşi çayı içtikten sonra 4 fincan 5 biryerde de kulanıyormusun benimdehazır poşetver5 biryerde aktardan almış eşim ama faydasını görmedim diye bıraktım
bidebimdeki yeşil çayıkullandınmı gırenutmu neyzıyıorduiçindesinemaki peygamber çiçeği olan nını sadesi değil

sen yeşi çayı içtikten sonra 4 fincan 5 biryerde de kulanıyormusun benimdehazır poşetver5 biryerde aktardan almış eşim ama faydasını görmedim diye bıraktım
bidebimdeki yeşil çayıkullandınmı gırenutmu neyzıyıorduiçindesinemaki peygamber çiçeği olan nını sadesi değil

YEŞİLÇAYDAN VAZGEÇTİM SADECE 5İ 1YERDE İÇİYORUM. GEÇEN GÜN BAYAĞI BİR HAMUR İŞİ ŞEKER ÇİKOLATA YEMİŞTİM. KİLOM HAVALARA UÇMUŞ.DÜN DE AYDA 8 KG VERDİREN DİYETE BAŞLADIM. GÜNDE 3 LİTRE HAFİF SOĞUK SU İÇİYORUM ONUNDA ZAYIFLATTIĞINI DUYDUM. BAHSETTİĞİN BİTKİ ÇAYINDAN HİÇ İÇMEDİM . BİRDE GÜNDE 3 LİTRE SU İÇİYO OLMAMA RAĞMEN GECE UYUMADAN ÖNCE MUTLAKA 1 BARDAK SU İÇİYORUM. SABAH KALKAR KALKMAZ WC YE GİDİYORUM. ÇIKTIKTAN SONRA TARTILIYORUM . DAHA MOTİVE OLUYORUM..SONRA AĞZIMA HİÇBİRŞEY SÜRMEDEN 5İ 1 YERDE İÇİYORUM. BENİM İDEAL KİLO BOY ORANINA GÖRE 10 KG VERMEM GEREK. YANİ 2-3 KG FAZLASI OLANDAN DAHA HIZLI KİLO VEREBİLİYORUM...

:nazar::nazar:

Back
X