Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahşap park yatak nasıl bişey foto atar mısnz?ben de kumaş park yatakları hiç beğenmiyrmBiz bu durumu ahşap park yatak alarak çözdük:) Bebeğimizi kumaş (aramızda muşamba diyoruz) park yatakta yatırmak hiç içimize sinmeyecekti. Beşikler de anca 6 ayla 1 sene arası idare edecekti. Bu aldığımız, bir süre yatak odamızda kalacak, sonra d
resimdeki gibi canım, değişik renkleri de mevcut beyaz ya da açık renk ahşap gibi. Sallanma özelliği var, tekerlekli, yatak çocuk büyüyünce aşağı indiriliyor. Farklı boyut seçenekleri de var alanına göre seçebiliyorsun.Ahşap park yatak nasıl bişey foto atar mısnz?ben de kumaş park yatakları hiç beğenmiyrm
Çok güzelmiş:) kaç yaşına kadar kullanılıyor peki?ben de büyük ihtimal böyle bişey alıcam:)resimdeki gibi canım, değişik renkleri de mevcut beyaz ya da açık renk ahşap gibi. Sallanma özelliği var, tekerlekli, yatak çocuk büyüyünce aşağı indiriliyor. Farklı boyut seçenekleri de var alanına göre seçebiliyorsun
Teşekkürler canım aynen eşim ve ben de çok beğendik tam aradığımız şeydi:) 3-4 yaşa kadar kullanılıyormuş, zaten bizi bi 3 sene idare etse yeter bence. bu arada bizimkinin markası baby tech, başka markaların da var tabi. İnternetten beğenmiştik sonra yerine gittik aldık, görünce de içimize sindi.Çok güzelmiş:) kaç yaşına kadar kullanılıyor peki?ben de büyük ihtimal böyle bişey alıcam:)
Kime sorsam park yatak diyor. Bence de park yatak. Eşim çok heves etti diye ahşap yatak aldı ama inan hiç kullanabileceğimizi zannetmiyorum.Kararsız kaldım tecrübeliler yardımcı olabilir mi?
Kime sorsam park yatak diyor. Bence de park yatak. Eşim çok heves etti diye ahşap yatak aldı ama inan hiç kullanabileceğimizi zannetmiyorum.Kararsız kaldım tecrübeliler yardımcı olabilir mi?