Beşik anketi

Park yatak mı ahşap beşik mi daha kullanışlı?

• Park yatak

• Ahşap beşik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben park beşik aldım kiraciyim müsait odam yok diye

Her ikisinide istiyorum ben biri bebek odasına biri yatak odama...

Bende bebek odası yapmıycam yatağımın yanına koyucam o yüzden hangisini alsam bilemedim. Oda yaparsam ilerde yaparım

Kesinlikle park yatak. Bu ikinci bebeğim. İlkinde 4 yaşına kadar kullandım rahatça:) yatılı gittiğimde bile yanımda taşıdım bebeğin yatak sorunu olmadı hiç

Biz bu durumu ahşap park yatak alarak çözdük:) Bebeğimizi kumaş (aramızda muşamba diyoruz) park yatakta yatırmak hiç içimize sinmeyecekti. Beşikler de anca 6 ayla 1 sene arası idare edecekti. Bu aldığımız, bir süre yatak odamızda kalacak, sonra da odasına taşıyacağız.

Ahşap park yatak nasıl bişey foto atar mısnz?ben de kumaş park yatakları hiç beğenmiyrm

Ahşap park yatak nasıl bişey foto atar mısnz?ben de kumaş park yatakları hiç beğenmiyrm
resimdeki gibi canım, değişik renkleri de mevcut beyaz ya da açık renk ahşap gibi. Sallanma özelliği var, tekerlekli, yatak çocuk büyüyünce aşağı indiriliyor. Farklı boyut seçenekleri de var alanına göre seçebiliyorsun.

Çok güzelmiş:) kaç yaşına kadar kullanılıyor peki?ben de büyük ihtimal böyle bişey alıcam:)

Çok güzelmiş:) kaç yaşına kadar kullanılıyor peki?ben de büyük ihtimal böyle bişey alıcam:)
Teşekkürler canım aynen eşim ve ben de çok beğendik tam aradığımız şeydi:) 3-4 yaşa kadar kullanılıyormuş, zaten bizi bi 3 sene idare etse yeter bence. bu arada bizimkinin markası baby tech, başka markaların da var tabi. İnternetten beğenmiştik sonra yerine gittik aldık, görünce de içimize sindi.

Ahsap besik yada ahsap park yatak park yataga gore ustu derin degil. Onlarda 6 ay ustu kullanirsiniz bormal besigide 6 ay. Donmeye baslayana kadar. Park yatak ustude derin elini tutup ayaga kalkana kadar kullanabilirsiniz. Sonra alta geciyordunuz. Odada is yaparken icine koyabilirsiniz dusmez . Normal besik alti ay yazik o paraya fiyati park yatakla ayni bizimki chicco kumasi gayet guzel kaliteli carsaf yastiklarla zaten gayet guzel oluyor gordnde begeniyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…