- Konu Sahibi bardakkulpu
mrblar ben ikeadan ahşap beşik almayı düşünüyorum beşik ölçüleri 60*120 genelde.. bu beşklern içine nasıl uyku setleri alınıyor.. uyku setlenin ölçleri biraz fazla gbi geldi bana da..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada 60 a 120 beşik çok dar deil mi
canım ben mothercare den 60-120 beşik aldım bugünde özdilek'in 60-120 ölçülerde uyku setini aldım ve denedim yatakta nasıl duracak diye ama yorgan iki katı büyüklüğünde oldu yorgan ve hemen iade ettim yatağım park yatak olmadığı için onların uyku setlerine hiç bakmamıştım ama şimdi ölçülere bakıyorum da park yatakların uyku setlerinin ölçüleri daha uygun korumaları olanları var o şekilde alacağım çünkü dğerlerinin ölçüleri çok büyük bebeğini sağlıkla al kucağına:)
İkeanın beşik ölçüleri 60*120 zaten o beşiklerin kenar koruyucusu ve nevresim takımı falan satılıyor.Ancak sen istersen beşiğin ölçülerine göre uyku seti diktirebilirsin.Ben de düşünüyorum ancak 60*120 ölçülerde beşik için kenar koruyucausu olan uyku setlerinden bulamadım.Görürsen yada bulursan bana da haber verirsen sevinirim![]()
Park yatakların ölçüleri 60*120 mi acaba?:44:
aaa buna ben de şaşırıyorumm o zaman park yatak uyku seti bakmak mı gerekli ama onun yan koruması var mı ki..