beşik sorunsalı

büyüye beşik mi büyümeyen mi :)

• Ankete Katılan
    21
merhaba anne adayları, anneler :)
daha bebişim küçük ama heyecandan hemen odaalara bakmaya başladım. Park yataklar hiç zevkime uygun değil. büyüyen beşikler çok kaba geliyor nasıl bi beşik almalıyım ikea beşikleri beğeniyorum kullanışlımıdır? montessori tarzınada bayılıyorum ama bebek için erken sanırım 2 yaşından sonra almalıyım. anne yanı beşik zaten alıcam ama 6 ay sonrasında ne kullanıcaz akıl rica edicem tecrübeli annişlerden :anneadayı:

Bu haftasonu eşimle gezmediğimiz yer kalmadı. Ben diyim 20 siz diyin 30 dükkan. Oda takımları (kaliteli istersek) en az 3200 falan, büyüyen beşikli baktık. Ahşap oda takımı gördük bir yerde, muhteşemdi, alt karyolası normal tek kişilik yatak ölçüsündeydi. Ama fiyat acayip pahalıydı.

Sonra durduk düşündük, 3-4 sene sonra kendi kahramanına uygun bir oda isteyecek, o zaman da o kadar parayı boşa vermiş olacağız. O yüzden büyük bir üç kapılı dolap ve park yatak ya da beşik alacağız. Yani öyle takımmış bilmemneymiş almayacağız. Hem daha ucuz hem de 3-4 sene sonra para boşa gitmemiş olacak, istediği oda takımını kendisi seçebilecek.

Bu haftasonu eşimle gezmediğimiz yer kalmadı. Ben diyim 20 siz diyin 30 dükkan. Oda takımları (kaliteli istersek) en az 3200 falan, büyüyen beşikli baktık. Ahşap oda takımı gördük bir yerde, muhteşemdi, alt karyolası normal tek kişilik yatak ölçüsündeydi. Ama fiyat acayip pahalıydı.

Sonra durduk düşündük, 3-4 sene sonra kendi kahramanına uygun bir oda isteyecek, o zaman da o kadar parayı boşa vermiş olacağız. O yüzden büyük bir üç kapılı dolap ve park yatak ya da beşik alacağız. Yani öyle takımmış bilmemneymiş almayacağız. Hem daha ucuz hem de 3-4 sene sonra para boşa gitmemiş olacak, istediği oda takımını kendisi seçebilecek.

aynen öyle düşündüğüm için bunu tercih ettim bende. dolap ve sifonyer isteğime göre yaptiricam bu hafta marangoz geliyor :KK46:yok arabalı isticek yok superman li :KK53:

Derinliği nasil sizce alt kademeye alınca çocuğumuz disari cikmaya calisirken düşme tehlikesi olusturur mu sizce?

sanmıyorum oldukça yüksek gibi üst kademede kurduk biz beşiği bi 6 ay heralde öyle kalır sorasında aşağıya alırız. bacakları yetene kadar bence 3 yasına gelir :dua::anneadayı:

Back
X