Beşiktaş'ta falcı Meleknur

apikodora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
54
27
98
İstanbul
Merhaba hanımlar ilk defa biri için başlık açıyorum çünkü beni çok şaşırttı .Diğer gittiğim bütün falcılar hikayeymiş.Meleknur için kahve sadece araç çünkü yüzüme bakarak herseyi oldugu gibi söyledi.Üzülüp kırılacak olan hiç gitmesin çünkü çok dobra biri ne hissediyorsa söylüyor ve çıkıyor,bir saate yakın bakım yapıyor.Biz üç arkadas gittik ve üçümüz de şaşkın bir halde çıktık :):10:

Merhaba hanımlar ilk defa biri için başlık açıyorum çünkü beni çok şaşırttı .Diğer gittiğim bütün falcılar hikayeymiş.Meleknur için kahve sadece araç çünkü yüzüme bakarak herseyi oldugu gibi söyledi.Üzülüp kırılacak olan hiç gitmesin çünkü çok dobra biri ne hissediyorsa söylüyor ve çıkıyor,bir saate yakın bakım yapıyor.Biz üç arkadas gittik ve üçümüz de şaşkın bir halde çıktık :):10:

Allah bilir Meleknur da sensindir :D

merhaba hanımlar ilk defa biri için başlık açıyorum çünkü beni çok şaşırttı .diğer gittiğim bütün falcılar hikayeymiş.meleknur için kahve sadece araç çünkü yüzüme bakarak herseyi oldugu gibi söyledi.üzülüp kırılacak olan hiç gitmesin çünkü çok dobra biri ne hissediyorsa söylüyor ve çıkıyor,bir saate yakın bakım yapıyor.biz üç arkadas gittik ve üçümüz de şaşkın bir halde çıktık :):10:

bana telini yazar mısın özelden

Merhaba hanımlar ilk defa biri için başlık açıyorum çünkü beni çok şaşırttı .Diğer gittiğim bütün falcılar hikayeymiş.Meleknur için kahve sadece araç çünkü yüzüme bakarak herseyi oldugu gibi söyledi.Üzülüp kırılacak olan hiç gitmesin çünkü çok dobra biri ne hissediyorsa söylüyor ve çıkıyor,bir saate yakın bakım yapıyor.Biz üç arkadas gittik ve üçümüz de şaşkın bir halde çıktık :):KK55:
BEN DE BIR ARKADASIMLA GITMEK ISTIYORUM IRTIBAT BILGISI VEREBILIR MISIN

Merhaba hanımlar ilk defa biri için başlık açıyorum çünkü beni çok şaşırttı .Diğer gittiğim bütün falcılar hikayeymiş.Meleknur için kahve sadece araç çünkü yüzüme bakarak herseyi oldugu gibi söyledi.Üzülüp kırılacak olan hiç gitmesin çünkü çok dobra biri ne hissediyorsa söylüyor ve çıkıyor,bir saate yakın bakım yapıyor.Biz üç arkadas gittik ve üçümüz de şaşkın bir halde çıktık :):KK55:
Numarasını bana özelden atbilirmisin?

Merhaba
Telefonunu yazabilir misiniz banada rica etsem

Rica etsem bana özelden numarasını ve bir kişi için ne kadar ücret ödenmesi gerektiğini yazabilir misiniz

Back
X