Beşincimevsim'in evi ...

herkes gibi ben de çok beğendim evinizi. Özellikle oturma odasındaki halıya bayıldım. Nereden aldınız acaba markası ne?

Girişteki dresuarı daha önce görmüştüm ve çok beğenmiştim benim gördüğüm taba ve kahveydi, taşları da yoktu ama aynısıydı.Çok uçuk bir rakam söylemişlerdi sakıncası yoksa siz nereden aldınız ve fiyatı nedir öğrenebilir miyim.
Eviniz çok şık ve ferah olmuş, sağlıklı güzel günlerde oturmanız dileğiyle...

Girişteki dresuarı manisa yataş tan 960 tl ye aldık canım...oturma odamdaki halınında markası pierre cardin canım..çok teşekkür ederim kızlar...

evin çok güzel güle güle otur inşallah.girişteki siyah beyaz asesuarı nerden aldın gayet güzel ben bu taz bişey bulamadım,yaptırmaya kalktım çok para istediler.telefonluk olarakmı geçiyor

Evin çok güzel canım güle güle otur canım.aynı kotuklar bende de var yanlız yüzlerini değiştirmek zorunda kaldık çünkü aldıktan 2 ay sonra rengi soldu bizde yataş a gittik garantiden değiştirdiler.Bu döşemelerde hep olmuş seninde başına gelirse değiştiriyorlar aklında bulunsun canım

eviniz çok hoşş.güle güle huzurla oturun inşallah.oturma odanızda tv yi köşe takımın karşısına pufun yerine koysanız daha iyi olur bence izlem açısındanda .tvden boşalan yerede piyanonuz çok yakışır.

Eviniz çok hoşmuş. Özellikle oturma odasına ve girişe bayıldım. Siyah beyaz her zaman çok şık durmuştur ama o piyano da ayrı bir güzellik katmış .Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…