Allahım cocuklarınızı saglıkla buyütmeyi nasip etsin.çogul gebelik oldugunu kacıncı haftada öğrendiniz.beta hcg degeri yuksekmıydıMuhtesem bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin.Aynen canim rabbim yardim ediyor sabrini veriyor ikiz bebek simdi sana cok zir geliyordur cok da zor zaten kolay diyemem ama dedigin gibi cok güçlüyüz rabbine sığın bak nasil doguyor da büyüyor da Rabbim sana bagislasin ikisini de saglikla doğur büyüt inşallah.
Bnimde ucunun durduracklar rabbm yardım etsinBenim arkadaşım yaptırdı üçüzdü biri tek yumurta ikizi idi onları bıraktı tek olanı sonlandırdı doktor son günlerini sayıyor Doğum için
Zteb zaten başka bi doktor dediki dozu fazla verdi ama doktor dediki olr ole korkma hangisine inanacgim sasrdm ne yapcam onuda bilmiyorumYa benim anlamadığım bu kadar yumurta vs varken neden doktor aşılamayı yapıyor? Şimdi o kadar cana kıymak kolay mı? Gerçekten bazen düşünmeden hareket ediyorlar. Rabbim yardımcınız olsun çok zor bir durum ve karar. Ama ben gerçekten bunu yapan doktora kızıyorum.
Hyir yuksek değildi normaldir 6 ci haftada öğrendim hemen gidemedm babam vefat etti baya geçti şimdi yedi haftaliklarAllahım cocuklarınızı saglıkla buyütmeyi nasip etsin.çogul gebelik oldugunu kacıncı haftada öğrendiniz.beta hcg degeri yuksekmıydı
Allah razicolsun sagoln Dr lar tasiyamaz rahim diyolarCanm tesadüfi gördüm.. Allah sana yardım etsin... İçin rahat degılse bir kere daha git cnmm. Ama Dr un da bildiği vardır
Aminn tesekkur ederim hepimizinkini insallah.Allahım cocuklarınızı saglıkla buyütmeyi nasip etsin.çogul gebelik oldugunu kacıncı haftada öğrendiniz.beta hcg degeri yuksekmıydı
Peki sonra ne yaptinizAminn tesekkur ederim hepimizinkini insallah.
Catlatma ignesi yapmistim ama dogal dollendi 15. Gun test yaptim pozitif cikti 164 cikmisti deger baya yuksekti o hafta kontrole gittim 3 kese vardi sonra 4 oldu hepsinde de bebek vardi:) 12. Hafta falan olmuştu dr 5 tane kese varmis bebek oluşmamış onda dedi :)
Maşallah ya allah banada yardim.etsinArkadaşım 4 tane doğurdu,
ona da alalım dediler, ama o kabul etmedi,
şimdi 3 tane kızı, 1 tane oğlu var,
Rabbim hayırlı kararlar almanızı nasip etsin. .
Canım arkadaşımı da etiketliyorum,
four dahlia
Olsada sbrm beş taneye bakamam.riziktan değil ilk bebeklerm olacak yasim 24 memleketinde değilim ve yanlizim kimsem yok nsil bakarmAldırmama ihtimali olsa ya
Maşallah Subhanallah. Ol deyince olduran Rabbim ne büyüksün.
Allah vermiş kalbide atmış ruh üflenmiş bırakın kendiliğinden sonlansın müdahale etmeseniz keşke.
Maşallah Subhanallah. Ol deyince olduran Rabbim ne büyüksün.
Allah vermiş kalbide atmış ruh üflenmiş bırakın kendiliğinden sonlansın müdahale etmeseniz keşke.
+1Maşallah Subhanallah. Ol deyince olduran Rabbim ne büyüksün.
Devam ettim cnm sonrasi şu an büyüyorlar şükür 1 yaşını gectiler sagliklilar birbirinden guzel 4 yawrum var 3 kiz 1 erkek elhamdulillah rabbim bagislasin yürüyor hepsi .Peki sonra ne yaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?