Beşiz hamileyim ve kalpleri durdurulacak

Canm tesadüfi gördüm.. Allah sana yardım etsin... İçin rahat degılse bir kere daha git cnmm. Ama Dr un da bildiği vardır

Allahım cocuklarınızı saglıkla buyütmeyi nasip etsin.çogul gebelik oldugunu kacıncı haftada öğrendiniz.beta hcg degeri yuksekmıydı

Zteb zaten başka bi doktor dediki dozu fazla verdi ama doktor dediki olr ole korkma hangisine inanacgim sasrdm ne yapcam onuda bilmiyorum

Allahım cocuklarınızı saglıkla buyütmeyi nasip etsin.çogul gebelik oldugunu kacıncı haftada öğrendiniz.beta hcg degeri yuksekmıydı
Hyir yuksek değildi normaldir 6 ci haftada öğrendim hemen gidemedm babam vefat etti baya geçti şimdi yedi haftaliklar

Aminn tesekkur ederim hepimizinkini insallah.
Catlatma ignesi yapmistim ama dogal dollendi 15. Gun test yaptim pozitif cikti 164 cikmisti deger baya yuksekti o hafta kontrole gittim 3 kese vardi sonra 4 oldu hepsinde de bebek vardi:) 12. Hafta falan olmuştu dr 5 tane kese varmis bebek oluşmamış onda dedi :)

Peki sonra ne yaptiniz

Maşallah Subhanallah. Ol deyince olduran Rabbim ne büyüksün.

Allah vermiş kalbide atmış ruh üflenmiş bırakın kendiliğinden sonlansın müdahale etmeseniz keşke.

Aynen bunu iletiyorum size Konu sahibi.

Kolay mı ya doktorlar icin bu kadar 3ünü sonlandiralim demek. Yapmayin konu sahibi belki 3 tane saglam olan gidicek. Ve sonradan 3ü kendiligiyle sonlancak. Hicbiseyi bilemeyiz. Allah yardimciniz olur korkmayin.

Ilk bebegimin kalbi karnimda durdu benim. Nasil bi aciydi anlatilmaz. Size atan kalbi durduralim demisler. Yapmayin.

Sonlandirildi mi bilmiyorum ama birakin seyrinde devam etsin...kalpleri duracaksada siz sebep olmayin...rabbimin onlari yasatma gucu var.birakin nasibinizi yasayin..ins hayirlisiyla hepsi saglikli saglikli dogar

Hakkınızda en hayırlısı olsun fakat amerika da bir çiftin ilk ikiz ikinci çocukları ise 6iz oldu ve gayet saglikli doğdu şu anda sanırım 13 yaşında falanlar. Ayrıca 4uz 5iz doğuran da çok var tlc de bu tarz programlar yapılıyor. Evet bakmak cok zor olabilir ama Allah kimseye kaldiramayacagi yuku vermez. Bence iyi düşünün Allah en doğru kararı almanızı nasip etsin. Bakmak isterseniz programın ismi jon anda kate plus 8

canım naptın merak ediyorum....bazı rahimler çok çocuk taşıyamıyormuş....halam ın 12 yl çocuğu olmamıştı.tüp bebek yaptırdı.4.de dördüz hamilekaldı.ama dr ikisini aldı.taşıyamazzın dedi.rahminde sıkıntı var dedi...çok şükür 2 oğlu var 16 yaşındalar.o yüzden kendin karar ver canım.mantıkla da süz.halama dr ısrar edersen eger hepsini kaybederiz demiş.bunları yazmak istedim ..........rabbim yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…