canim cok nescafe istiyor bugun gizlice 1 bardak yapcaktim ama vazgectim . aclik sekerim cok guzel geldi.Canım bence gayet güzel besleniyorsun ama tavsiyem ara öğünde bir avuç ceviz ve süt iç ben işyerinde 11 gibi süt içip öğleden sonra 3 civarı da bir avuç ceviz mutlaka tüketiyorum evde olduğumda kahvaltının yanına da illa ceviz koyarım çok faydalı süt aynı şekilde nescafe bağımlısıydım şimdi canım çekince hemen süt içiyorum
Bence 1 tane içilebilir ne olacak ki kontrollü içildiği müddetçe bir problem yok ama ben hergün istiyorumcanim cok nescafe istiyor bugun gizlice 1 bardak yapcaktim ama vazgectim . aclik sekerim cok guzel geldi.
belki azcik kakao katarim sute minnacik
ceviz aslinda yiyorum badem findik fistik ceviz ama dun sadece leblebi yiyyebildim
dun cok kotu bigundu
kafein cok zararliymis ya :/ yoksa bulantim olmadigi zamanlarda ne kolalar kahveler istiyorumBence 1 tane içilebilir ne olacak ki kontrollü içildiği müddetçe bir problem yok ama ben hergün istiyorum
Valla ben kola içiyorum ne yalan söyleyeyim akşamları 1 bardakkafein cok zararliymis ya :/ yoksa bulantim olmadigi zamanlarda ne kolalar kahveler istiyorum
icmeeee sade madensiyu ic kola yerine herturlu asit yasakValla ben kola içiyorum ne yalan söyleyeyim akşamları 1 bardak
Ayyy madensuyu içememm iğrençicmeeee sade madensiyu ic kola yerine herturlu asit yasak
yok olmaz dedi doktorum katkisiz madensuyu. kola canim cekince iciyorum bir denesen alisirsin ivinde magnezyim da varAyyy madensuyu içememm iğrençsoda olmaz mı
Yok ya içemiyorum ben tatsız geliyoryok olmaz dedi doktorum katkisiz madensuyu. kola canim cekince iciyorum bir denesen alisirsin ivinde magnezyim da var
Kola çok zararlı canım. Normalde bile tüketmemek gerekir ki hamilelikte kesinlikle yani.. Kaldı ki her akşam diyorsun :/Valla ben kola içiyorum ne yalan söyleyeyim akşamları 1 bardak
Allah yardımcıniz olsun, patlıcan bile yerken düşünmek çok zor olsa gerek ama her gün ağlıyorum falan filan moduna da girmeyin bence, tamam zor ama hamilesiniz ve sonuçta isteyerek elde edilen bir şey bu
bunu denedim bal yoktu cok az kuru uzum pekmezi gezdirdim hayal ettigim sey olmadi ama tatli pasta kurabiye ihtiyacimi aldi ve tok tuttu ve bulantim olmadi masallah
(not seker sorunu var diabetik tatli arayan varsa oneri olsun)
amaa simdi 1 yaramazlik yapicam. patlican kizarticam. en son gecen yaz yemistim o sebeple bol yogurtla azicik yemek istiyorum yoksa çatlicam. bu diyet beni cok zorluyor hergun aglamaktan helak oluyorum canimin cektiklerini yiyememek cok zor hakettim bence birazcik
Aslında çok haklısın maden suyu da içemem ama en azından kolayı bırakabilirim canım bu arada benim bugün kanamam başladı rahim içinde yoğun kanama oluşmuş fakat kese sağlıklı doktorum düşük tehliken var dediAy... neyse.
zuzucuum bu aksam kola icme ve madensuyu dene bi. ben gecen limon attim icine biraz bulantima da iyi geldi
bu kolayi pasli arabaya dokuyolar arabanin pasini sokuyor kim bilir ne tahribatlar yapiyodur icerde içme be zuzucuk
bak nasil icim yaniyor fanta diye bazen. zaten anlamiyorum bigun iyi gibiyim o ara ne var ne yok canim istiyor. ( dun lahmacun yiyemiyorum diye agladim. 11e kadar filan bulandim aksam . ) sonra biraz topluyo gibiyim mesela bugun tatli denedim yaf tarihe adimi altin harflerle yazin :)
beni dinle sen
Aslında çok haklısın maden suyu da içemem ama en azından kolayı bırakabilirim canım bu arada benim bugün kanamam başladı rahim içinde yoğun kanama oluşmuş fakat kese sağlıklı doktorum düşük tehliken var dedi
Evet progestan fitil verdi işyeri bizim olduğu için öyle çok sıkı sıkı çalışamıyorum geç gidip erken çıkıyorum vs ama mecbur gitmem gerek benden başka yaptığım işi bilen yok bebeği öğrediğimizden beri ilişkiye girmiyoruz zaten bakalım inşallah güzel haberler alırımtelas yapma
kendini yorma mumkunse rapor al evde dinlen. esle bisure munasebet yapma. progestan verdimi?
ben gebelogi ogrendigim hafta adet sancisi cekiyodum oyle 1 sanciyla gittimki kanama alani olusmustu icerde saglikloysa kalor duserse gider dedi hemen ucretsiz izne ayrildim 1aya yakin evdeyim agir is yapmiyorum progestan kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?