beslenme konusu çok kafama takılıyor

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
Merhaba kızlar,

12 haftalık hamileyim, henüz kilo almadım.Beslenme olayını kafama takıyorum. Ekmek,yumurta,peynir,balık,ceviz.. bunlardan tiksindim. sucuk pastırma kokusuna katlanamıyorum zaten yararlı değil. Ama ekmek yiyemediğimden bazı sabahlar simit yiyorum. herkes ooo simit mi ???????????????? diye soruyor valla çok mu yiyorum acaba diye düşünmeye başladım. doktorum da takıntılı bana unlu şeyler pilav makarna yeme dedi de yani midem ne alıyorsa onu yiyorum yoksa hiçbirşey yiyemiycem. Kuymak, gözleme yiyorum haftasonu kahvaltı da ama hepsini bitirmiyorum tabii. fındık yiyorum ama tuzlu çiğ değil.eskiden aşırı sağlıklı beslenirdim, ağzıma paketli ürün beyaz unlu hiçbir şey sokmazdım. şimdi o sağlıklı herşey midemi bulandırıyor. dün mini magnum yedim 1 tane bir baktım 12 gram şeker var içinde. takıntılı bir insandım beslenme konusunda ama şuan hem tiksindiğimden hemde ağzımda sürekli olan acı tat yüzünden pek seçme şansım kalmıyor. siz neler yapıyorsunuz :(

Merhaba kızlar,

12 haftalık hamileyim, henüz kilo almadım.Beslenme olayını kafama takıyorum. Ekmek,yumurta,peynir,balık,ceviz.. bunlardan tiksindim. sucuk pastırma kokusuna katlanamıyorum zaten yararlı değil. Ama ekmek yiyemediğimden bazı sabahlar simit yiyorum. herkes ooo simit mi ???????????????? diye soruyor valla çok mu yiyorum acaba diye düşünmeye başladım. doktorum da takıntılı bana unlu şeyler pilav makarna yeme dedi de yani midem ne alıyorsa onu yiyorum yoksa hiçbirşey yiyemiycem. Kuymak, gözleme yiyorum haftasonu kahvaltı da ama hepsini bitirmiyorum tabii. fındık yiyorum ama tuzlu çiğ değil.eskiden aşırı sağlıklı beslenirdim, ağzıma paketli ürün beyaz unlu hiçbir şey sokmazdım. şimdi o sağlıklı herşey midemi bulandırıyor. dün mini magnum yedim 1 tane bir baktım 12 gram şeker var içinde. takıntılı bir insandım beslenme konusunda ama şuan hem tiksindiğimden hemde ağzımda sürekli olan acı tat yüzünden pek seçme şansım kalmıyor. siz neler yapıyorsunuz :KK43:
Canm şimdi neyi yiyebiliyorsan onu ye çünkü bulantı tiksinme olduğu için yapacak birşey yok ama elinden geldiği kadar tuzlu paketli aşırı şeylerden kaçın zaten kendini iyi hissettiğinde dengeli sağlıklı beslenmeye başlarsın o ağızdaki aci tat bende 4 5 ay devam etti iğrenç bir durum özellikle tatlı şeyler yiyince dahada kötü oluyordu minik bir şeker bile alamıyordum ağzıma tamda bayrama denk gelmişti

Bugün tm 10 haftaya girdimm.. Bende henüz Kilo almadim. Karnim sis ama daha cok sert ve Kilo degil.. Hep. Bi tokluk hissi var zorla yiyorum..
baslarda her sabah Yumurtali kasarli Tost hazirlardim üsenmeden.. Simdi duyunca bile Midem bulaniyor.. Ac Karnina magnezyum iciyodum simdi iki günde bir zorla.. Tuzlu Cubuk Kraker muz ve bol sade Yogurt.. Benim yediklerim Ve yagsiz ne varsa yiyebiliyorum patates haslama gibi..
Persembe Dr randevum var birsey önerirmi soracagim.

Canm şimdi neyi yiyebiliyorsan onu ye çünkü bulantı tiksinme olduğu için yapacak birşey yok ama elinden geldiği kadar tuzlu paketli aşırı şeylerden kaçın zaten kendini iyi hissettiğinde dengeli sağlıklı beslenmeye başlarsın o ağızdaki aci tat bende 4 5 ay devam etti iğrenç bir durum özellikle tatlı şeyler yiyince dahada kötü oluyordu minik bir şeker bile alamıyordum ağzıma tamda bayrama denk gelmişti
ya bende tatlı yiyince hafifliyor çünkü acı yani o tat, sakız çiğniyorum şeker yiyorum :(

Bugün tm 10 haftaya girdimm.. Bende henüz Kilo almadim. Karnim sis ama daha cok sert ve Kilo degil.. Hep. Bi tokluk hissi var zorla yiyorum..
baslarda her sabah Yumurtali kasarli Tost hazirlardim üsenmeden.. Simdi duyunca bile Midem bulaniyor.. Ac Karnina magnezyum iciyodum simdi iki günde bir zorla.. Tuzlu Cubuk Kraker muz ve bol sade Yogurt.. Benim yediklerim Ve yagsiz ne varsa yiyebiliyorum patates haslama gibi..
Persembe Dr randevum var birsey önerirmi soracagim.
ilaç veriyolar canım benimki de verdi ama 2-3 hafta en ağır zamanları atlattım içmedim ilacı da. portakal mandalina bana çok iyi geliyor kabuklarını kokla içini ye. bulantıya birebir.

Back
X