Keçi sütlü mama denediniz miYok biz emziremiyoruz malesef,4.ayda sütüm tamamen kesildi sağayarak beslendiği için
Benimde emmiyor sadece mama . Alerjik olduğunu iddia ediyorum ben doktorlara ama hiçbiri ciddiye almıyor.kakada mukus var ve beslenme reddi iz var reflü dediler tamam ilaçlar başladı lansor ve motis ondan sonra uykuda içmesi düzeldi ama uyanık hala içmiyor. Ben alerjiye bağlı olduğunu düşünüyorum bilmiyorum ama doktorlar hayır yok alerjisi diyor. Din yoğurt başladım iki gün verdim poposunda pişik vardı zaten bayağı arttı bugün de yoğurt vercem bakalım doktora götürcem yarınAlerjik reflü diye bir şey varmış. Ben süt ürünlerini ve paketli gıdayı kestim tamamen. Alerjiden kaynaklıysa reflü ve beslenme reddi 2 3 hafta içinde düzelirmiş. Anne sütü veriyorsanız süt ürünlerini kesip bir deneyin derim.
Keçi sütlü mama denediniz mi
Denemedim ama yoğurt denedik bi alerji durumu olmadıKeçi sütlü mama denediniz mi
Belki inanmayacaksınız ama prof doktorla konuştuk bu yaşta bile yememesi psikolojik olabilirmişBenimde emmiyor sadece mama . Alerjik olduğunu iddia ediyorum ben doktorlara ama hiçbiri ciddiye almıyor.kakada mukus var ve beslenme reddi iz var reflü dediler tamam ilaçlar başladı lansor ve motis ondan sonra uykuda içmesi düzeldi ama uyanık hala içmiyor. Ben alerjiye bağlı olduğunu düşünüyorum bilmiyorum ama doktorlar hayır yok alerjisi diyor. Din yoğurt başladım iki gün verdim poposunda pişik vardı zaten bayağı arttı bugün de yoğurt vercem bakalım doktora götürcem yarın
Ya inanmıyorum ben ya mutlaka altında bir sebep oluyor çocuklar boşa yememişim yapmıyor 8-10 saat aç kalıp yememeleri asla normal değilBelki inanmayacaksınız ama prof doktorla konuştuk bu yaşta bile yememesi psikolojik olabilirmiş
Aşıdan sonra bebeğiniz daha çok içmemezlşk yapıyor mu?menenjit aşısı olduk ve şuan uykuda bile içiremiyorum delirmek üzereyim gerçektenYa inanmıyorum ben ya mutlaka altında bir sebep oluyor çocuklar boşa yememişim yapmıyor 8-10 saat aç kalıp yememeleri asla normal değil
Ya bizim ilk zaten 2.ay aşısından sonra çok kötü oldu hala düzelmedik artık korktum aşıları yaptırmıyorum 4.ayı da yaptırmadım ben cesaret edemedim yaptırmaya. Ha böyle çok mu iyi değil belki ama çaresizim artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım böyle bir red olamaz ve çözümü yok ya yokAşıdan sonra bebeğiniz daha çok içmemezlşk yapıyor mu?menenjit aşısı olduk ve şuan uykuda bile içiremiyorum delirmek üzereyim gerçekten
Bizimki yaptırdığımdan beri beter haldeÖzel aşıları da yaptırmadım allahım korusun gerçekten hepsi çaresizlikten korkudan
Ay inşallah düzelirler ya ben yaptırmadım yine aynı. Ama aşıların tetiklediğini düşünüyorum gerçekten tamam altta yatan bir rahatsızlık var belki ama aşı ile sanki tetikleniyor ben 2.aydan sonra hiçbirini yaptırmadım cahil deidlr kızdılar ama çaresizlik en bilmiyor kimse belki bu da çare değil ama yaşadıklarımı bir ben bilirim böyle olunca da insan her yolu deniyor her ihtimali deniyor allahım mucize olsun diye hergün dua ediyorum geçsin artık şu beslenme sıkıntısıBizimki yaptırdığımdan beri beter halde
2.ay aşısını yaptırdık biz sonrasında böyle oldu.inanın gece 100lük mama içti bakın bu saat oldu gram içiremiyorumAy inşallah düzelirler ya ben yaptırmadım yine aynı. Ama aşıların tetiklediğini düşünüyorum gerçekten tamam altta yatan bir rahatsızlık var belki ama aşı ile sanki tetikleniyor ben 2.aydan sonra hiçbirini yaptırmadım cahil deidlr kızdılar ama çaresizlik en bilmiyor kimse belki bu da çare değil ama yaşadıklarımı bir ben bilirim böyle olunca da insan her yolu deniyor her ihtimali deniyor allahım mucize olsun diye hergün dua ediyorum geçsin artık şu beslenme sıkıntısı
Of of çok zor bir annenin o çaresizliği sizi okadar iyi anlıyorum ki hiç üstelemeyin üsteledikçe herşey kötü oluyor teklif edin ama zorlamayın 30 30 içsin 10 cc içsin öyle öyle inşallah dğzelirler artık bende herşeyi denedim olmuyor ama2.ay aşısını yaptırdık biz sonrasında böyle oldu.inanın gece 100lük mama içti bakın bu saat oldu gram içiremiyorum
Dua etmekten başka çare yok gibi her yolu bizde denedik..Of of çok zor bir annenin o çaresizliği sizi okadar iyi anlıyorum ki hiç üstelemeyin üsteledikçe herşey kötü oluyor teklif edin ama zorlamayın 30 30 içsin 10 cc içsin öyle öyle inşallah dğzelirler artık bende herşeyi denedim olmuyor amaEvet bizimde aşıdan sonra başlamıştı 6 aylık olacak aynı korkuyorum ek gıdada da böyle yaparsa naparım
Ay aynısı içime bir taş oturmuş gibi psikolojim bozuldu eşim sürekli kızıyor yeter kendine gel diye ve evde bir çocupum daha var .bu internette okuduklarımdan sonra iyice kötüleştim asla mutlu olamıyorum eridim bittim sürekli aklım bebeğimi beslemekte gün geçtikçe umudumu kaybediyorum markete bile gitmek istemiyorum eşim zorluyor çık hava al diye yok canım istemiyorDua etmekten başka çare yok gibi her yolu bizde denedik..ne yediğimden ne içtiğimden anlıyorum gezmek falan zaten istemiyorum evden dışarıya adım atmıyorum o derece mutsuzum sizde öyle misiniz
Böyle yorumları okudukça benim gibi olan insanlar da varmış diyorum. O kadar zorlanıyorum ki resmen uyanmak istemiyorum. Her gün aynı stresle uyanmak hevesle mama hazırlayıp yine çoğunu geri dökmek. Benimde sinirlerim çok yıprandı. Eşimde aç değildir aç olsa yer rahat bırak çocuğu vs vs. Ama o iş öyle olmuyor. Bende diyorum iştahlı olsaydı ne vardı yani obur bebeklere özeniyorum resmen.Ay aynısı içime bir taş oturmuş gibi psikolojim bozuldu eşim sürekli kızıyor yeter kendine gel diye ve evde bir çocupum daha var .bu internette okuduklarımdan sonra iyice kötüleştim asla mutlu olamıyorum eridim bittim sürekli aklım bebeğimi beslemekte gün geçtikçe umudumu kaybediyorum markete bile gitmek istemiyorum eşim zorluyor çık hava al diye yok canım istemiyor
Ah canım yalnız değilsin birçok bunu yaşayan insan var bende aylardır araştırıyorum doktorlara gidiyorum ve araştırdığımda da çoğu ek gıdada çok kötü geçirmiş 1.5-2 yaşta geçmiş geneldeBöyle yorumları okudukça benim gibi olan insanlar da varmış diyorum. O kadar zorlanıyorum ki resmen uyanmak istemiyorum. Her gün aynı stresle uyanmak hevesle mama hazırlayıp yine çoğunu geri dökmek. Benimde sinirlerim çok yıprandı. Eşimde aç değildir aç olsa yer rahat bırak çocuğu vs vs. Ama o iş öyle olmuyor. Bende diyorum iştahlı olsaydı ne vardı yani obur bebeklere özeniyorum resmen.
Hatta geçen bir doktora gittim bu çocuk yemiyor diye resmen benimle dalga geçer gibi konuştu. Diyete girmiştir falan. Ama bu çocuk bu kadar aç kalamaz yani bunun bi süresi var dedim bayılana kadar aç kalabilir dedi şaka gibi. Böyle bi cümle olabilir mi?
Dua ediyorum bende her gün iştahı için içmeye başlarken okuyorum her şekle girdim ama olmuyor.
Kesinlikle katılıyorum. Bir video da denk gelmiştim hatta bir kaç kişiden de duymuştum. Mamanın suyunu vanilya çubuğuyla kaynatın ya da mamanın içine az bir pekmez koyun diye. Denemedim ama denemeyi düşünüyorum artık.Ah canım yalnız değilsin birçok bunu yaşayan insan var bende aylardır araştırıyorum doktorlara gidiyorum ve araştırdığımda da çoğu ek gıdada çok kötü geçirmiş 1.5-2 yaşta geçmiş geneldeumarım okadar uzamaz hiçbirimizin ama ayrıca bu öyle basit birşey değil acıkınca çocuk yer değil bunun altında bir sebep var kesinlikle .bizim reflü var lansor kullanıyoruz. Fayda etmedi yine uyanıkken içmiyor ama uykuda enazından içiyor. Yani sebepsiz bu kadar mama reddi meme reddi olamaz doktorlar şaka gibiler ha yani birşey olmasa çocuk niye reddetsin
Ebet denedim hatta cici bebe denedim okadar çaresizdim ki elimde o vardı hemen denemek sitedim bir yudum alıp yine bıraktı hiçbir faydası olmadı yani daha da denemedim ya bu tat ile ilgili birşey değil maalesef reflü ciddi birşey . Herkeste reflü böyle ağır olmuyor ama bizim ağır beslenme reddi ile geçiyor .bu forumda bana laf söyledikler çocuğun yemiyorsa git evin sıcaklığını düşür yok efendim kaç saat nasıl beslenmez felan diye beni linçlediler grupta. Ama onları Allah’a havale ediyorum bu durumu yaşamayan asla bilemez . Bu öyle normal bir red değil benim gecem gündüzüm yok saatlerce beslemek ile upraşıyorumKesinlikle katılıyorum. Bir video da denk gelmiştim hatta bir kaç kişiden de duymuştum. Mamanın suyunu vanilya çubuğuyla kaynatın ya da mamanın içine az bir pekmez koyun diye. Denemedim ama denemeyi düşünüyorum artık. Siz böyle bir şey denediniz mi?
Bazı insanları oturdukları yerden ahkam kesmeyi ve akıl vermeyi çok seviyorlar. Doktorlara falan gerek yok aslında ya. Çok teşhis koyan var.Ebet denedim hatta cici bebe denedim okadar çaresizdim ki elimde o vardı hemen denemek sitedim bir yudum alıp yine bıraktı hiçbir faydası olmadı yani daha da denemedim ya bu tat ile ilgili birşey değil maalesef reflü ciddi birşey . Herkeste reflü böyle ağır olmuyor ama bizim ağır beslenme reddi ile geçiyor .bu forumda bana laf söyledikler çocuğun yemiyorsa git evin sıcaklığını düşür yok efendim kaç saat nasıl beslenmez felan diye beni linçlediler grupta. Ama onları Allah’a havale ediyorum bu durumu yaşamayan asla bilemez . Bu öyle normal bir red değil benim gecem gündüzüm yok saatlerce beslemek ile upraşıyorum
Bu arada benim görümcemin çocuğuda ne meme ne mama hiçbir şeyi kabul etmemiş çok zayıf bi çocuk diyodu. 7. Ayda düzeldi dedi. Ama 7 ay aç gezdi resmen dedi. Oda çok doktorlara götürmüş ama hiçbir çözüm bulunamamış.Bazı insanları oturdukları yerden ahkam kesmeyi ve akıl vermeyi çok seviyorlar. Doktorlara falan gerek yok aslında ya. Çok teşhis koyan var.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende aynı durumdayım ilk başlarda özel gittiğim doktor da bana aynı şeyi dedi senin bebeğinin reflüsü var diye ama herhangi bir ilaçta başlatmadı işin garibi. Bilmiyorum gerçekten. Allah yardımcımız olsun. Bir gün uyandığımızda düzelmiş olsalar keşke.
Büyüyecekler ama nasıl büyüyecekler.
Burda böyle bir konu açan kişiye mesaj atmıştım bir çözüm buldunuz mu diye maalesef hep ağzına sıkarak besledim dedi. Şu an 3,5 yaşında her şeyi yiyormuş.
Bizim demeniz gibi ek gıda da sıkıntılı geçecek… Allah sabır versin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?