Beslenme reddi

Biz 3 aydır ilaç kullanıyoruz da noldu sanki yine değişim yok uyanıkken yine içmiyor canı yanıyor çocuğun ya. Ay hergün gece dua ediyorum nolur sabah mucize olsun diye gerçekten çok yorucu artık psikoloji kalmadı bende evde büyük çocuğuma ve eşime karışıyorum sürekli sinirden bende kaç kişiye yazdım hepsi çok sıkıntılı geçirmiş ek gıdayı bilmiyorum ama doktorlar buna bir çare bulmalı enazından ek gıdayı kurtarmak için bir çözümü olmalı bunun ya acaba nerede hata yapılıyor yada neye dikkat etmeliyiz nasıl beslemeliyiz biz bu çocukları bilmiyorum tek bildiğim dediğiniz gibi büyüyecekler elbet ama nasıl bize sorsunlar bir de

Bizim 5 bitip 6 ya gireceğiz. Doktora falan da gitmek istemiyorum açıkçası. Kilo vs.
Baktırmak bile istemiyorum. Psikoloji denen şey de kalmadı evin içinde 5 karış suratla paspal bir halde her gün aynı senaryo. Kısır döngü.

Benimde aynısı valla ben yavaştan başladım ek gıda ya bu uykuda içirme hiç aklıma yatmıyor aşırı saçma bir durum çocuk uyanıkken ek gıdayı da tabi reddeder nasılsa uykuda karnı doyacak bunu biliyor . O yüzden pirinç unu yaptım sabah verdim ek gıda ağırlıklı gitmek istiyorum inşallah onu reddetmez

İnşallah canım

Merhaba çocuğunuz ne durumda düzeldi mi ve kaç aylık

Merhaba ne durumdasınız düzelme var mı

Merhaba ne durumdasınız düzelme var mı
Merhaba 6 aylık olduk ek gıdaya başladım direk girdim öyle üç gün felan yapmadım muhallebiler yaptım verdim çok istekli olmasa da enazından biraz olsun yiyor .mama durumumuz da biraz daha düzeldi bu son birkaç gündür gözü açık içmeye başladı ama sessiz bir odada ben şarkı söylerken ağzımı izliyor öyle dalıp da içiyor ama bu bile hayaldi uykuda bile içmezdi.4 aydır lansor ve motis kullanıyoruz biz ilaçlara başladıktan sonra uykuda içmeye başladı öncesinde uykuda bile itiyordu 8-10 saat aç kalıyordu sonra neyse uykuda içsin dedim buara uyanıkken deniyorum çok reddetmiyor bana odaklanınca biraz içiyor .sizin kaç aylık? Çok zor bir durum yaşamayan bilemez bunu elim titreyerek içirdiğim enfes almadığım günler oldu çünkü nefesime bile uyanır bırakırdı mamayı çok şükür bugünümüze bin şükür inşallah sizin de hafifler

Bizim 5buçuk aylık ben demiştim size başlamıştım ya ek gıdaya çok istekli değil demiştim.2 hafta kadar süreç geçirdik çok güzeldi hep uyanıkken içiyosu şuan yine başa sardık içmiyor ne versek ağzına çıkarıyor

Ay yapmayın yaa of bozulmasın nolur valla zaten birgün iyi birgün kötü gidiyoruz siz şuan ne kadarlık oldunuz niye bozuldu acaba ya noluyor birden bunlara peki düzelmişken ne etkiliyor olabilir ya

Ay pardon yazmışsınız 5.5 aylık diye . Ya neden bozuldu ya of umutlanıyorum sonra korku başlıyor bende yine valla zaten her öğün titreye titreye veriyorum bir kaşığa kafa çevirsin dünyam yıkılıyor yemiyor diye

Ay bi bilsem neden bozuluyor.ya size me sorucam sizin çocuğunuz da sürekli huysuz ve ağlak mı?beslendiği dönemler uykusuda huyu da güzel beslenmemeye başlayınca malesef huysuz ve uyumuyor.Acaba beslenmeyle ilgili olabilir mi bu durum

Valla kümse anlamaz biberon fobisinin ne olduğunu,emzirmek için o kadar hevesliydim ki başlarda emiyordu memede uyuyodu sırf uykusu bölünmesin diye tutuyodum o şekilde rahatsız etmemek için.Ne olduysa 1.5 aylıkken memeyi aska tutmamaya başladı,neler yapmadım ki emzirme destek sistemi aldım,aç bıraktım,sütüm az mı geliyor acaba diye elimde pompa vardı eller serbest pompa aldım.O aydan somra asla emmedi zaten aç bırak tutar memeyi dediler çocuk aç kaldıkça daha çok tutmadı.Memeden o kadar nefret etmişti ki ne oldu bir anda anlamadım.4.aya kadar bir şekilde süt sağarak verdim tabiki ay ay sütüm azaldı.Artık son günlerde yüne sağım yapıyorum ama göğsümün ucu kabuk kabul dökülüyordu sırf 1 damla süt çıksın diye dakikalarca sağım yaptım.sonra zaten tamemn kesildi.Sizin nasıl oldu peki meme reddi?

Evet çok huysuz ve hep ağlıyor uyanık olduğu heran mızmız aç çünkü tam doymuyor o açlığı sanki algışamıyor doyması gerektiğini bilmiyor mu yada rahatsız diye tam doymuyor yiyemiyor mu bilmiyorum çözemedim ama aşırı zor hep kucakta asla indiremiyorum kucakta bile rahat değil geri atıyor kendini bağırıypr ağlıyor .uykuya mama ile geçmeye çok alışmış bizimki ya yemek yese bile uyurken mamayı içecek yoksa bağırıyor yatmıyor bir bağırışı var sanki bir yerini sıkıyorsun öyle bağırıyor mama içip yatıyor ancak

Ayyyy fazlası var eksiği yok o kadae aynı ki.1 kaşık yemeği bile koyamıyorum o derece zor bi çocuk

Benim 40 günlüktü bıraktı zaten zorla silikon uç ile emdi sonra memede çok az durmaya başladı bende bir kızım daha vardı evde ve asla sağamıyordıö vaktim olmuyordu hiçbirşeye yetişemedim sağıp bile veremedim sütüm de azdı kesildi öyle .mama ile devam ettik herşey iyiydi 2.ay aşısı olduğumuz gün başladı iştahsızlık az içmeye başladı ilk gün sonra tamamen red başladı ertesi gün

Evet bizimde tam olarak aşıdan sonra oldu inanmıyorum yaa

Ayyyy fazlası var eksiği yok o kadae aynı ki.1 kaşık yemeği bile koyamıyorum o derece zor bi çocuk
Ama şunu farkediyorum mama daha sıvı ya onu içince daha kötü oluyor ağzına gelip tutuyor felan sessiz reflü var bizde zaten. Mamayı uykuda içmeye çok alıştı bence bu yüzden ek gıdayı da az yiyor onu bir şekilde bıraktırmam lazım ama aşırı ağlıyor işte illa onu içerken uyuyacak valla gücünü toplayıp birkaç hafta ağlaya ağlaya da olsa alıştırmak istiyorum uyanıkken bari aç olur ek gıdayı düzgün yer diye. 20 gün deniycem annemlerin yanıma sırayla çağırcam büyük kızımla ilgilensinler bende oğlumla biraz uğraşayım böyle gitmez yani bu iş sıkıntılı uykuda beslenmek nedir yani gerçekten bilinçlendikçe zor olacak iyice o yüzden biran önce çabalayıp düzeltmek istiyorum tabi umarım olur yani bir rahatsızlık var ortada sonuçta reflü ve patolojil reflü öyle klasik bebek reflüsü değil bu o yüzden bilmiyorum ne kadar başarılı olurum

Evet bizimde tam olarak aşıdan sonra oldu inanmıyorum yaa
Ben o yüzden 4 ve 6 .ayı yaptırmadım korkumdan gerçekten kabus gibi günler geçiriyorum çünkü kınayan kınasın laf söyleyen söylesin ama cesaret edip birdaha aşı yaptıramam gerçekten yapamam yani

Herkeste böyle değil tabi ama bence bizde yan etki yaptı evet belki çocuğumda reflü vardı ama bence aşı ile tetiklendi kesinlikle yani yan etki oldu bizde. Belki alerjik yapısı var bebeğimin ve aşıdaki maddeler yaramıyor yani o yüzden yaptırmıyorum tabiki herkeisnnkendş tercihi ama ben çok korkunç günler geçirdim ve yaşayan yüzde 90 aşı sonrası yaşamış internette her yazıyı her forumu bunu yaşayanları tek tek okudum hep 2.ay aşısı sonrası olmuş bir yan etki var bu belli yani herkeste değil ama bizlerde oldu maslesef

Valla hani insanlar bebek uyuyunca işini yapar ya ben çocuğu doyurmaya çalışıyorum uyurken,sıcacık yaptığım mama bitirene kadar buz oluyor sonra da hiçbir işime yetişemeden kalkıyor.15.günde çocukla yalnız kaldım 40ım bile çıkmamıştı ve hala da yalnızım çok zorlanıyorum.Allah gerçekten yardımcımız olsun valla sizin birde kızınız varmış daha zor oluyodue

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…