Beşte beş diyeti

Bu arada kendimi tanıtmadım sanirim
167 boy
Kilo 65.5
Yaş 32
Evli ve 2 çocuklu
Denizliden

Ya sen seker
Bende tanitayim canım
Yaş 37
Boy 1.60
Evliyim 3 çocuğum var
Ben böyle günlük tartilmaya devam edicem haftalık çok denedim uç gün yiyim tartiya bi kaç gün kala dikkat ederim diye hiç beceremedim .sen ne dersin günlük tartilmaya ?

Akşam yemeğim
Tavuk sote salata
Yoğurtlu semizotu
Doymdim sanki ekmek te yemeyince
ardinda bir kase leblebi
Sütlü kahve
Spor : yarım saat yürüyüş

Kalori takibi yaparak daha güzel verebilirsiniz kiloları aslında

En iyisi günlük tartım ertesi gün tartiya çıktığında az mi cok mu yemişin kacamak mi yapmışın hepsi belli oluyor
Yarından itibaren günlük tartım vereyim bende canım

Dün
sabah
1 elma ayva
Bir dilim ekmek
Salca zeytinyağı peynir ile yedim
Ogle
Bir tabak pilav(bu son pilav yiyisim)
Birkaç kaşık fasulye
Tursu
Aksam
Az haşhaş ezme
Birkaç kaşık çorba
Biraz kabak cekirdegi

Selam
Canım ben diyet diyet diye kilo aldım akşam eşimle konuştuk ve artık hiçbir diyet listesi uygulamayacagim
Bundan sonra yolum az öz ye bol hareket et
Senin topikte beste beş diyet listesi ben uygulamayacagim.
Gerçi sende pek uymuyorsun ama yinede o niyette arkadaş istersin belki ne yapayım burda devam edeyim mi sakıncası olur mu

Canım benim elbette devam et zaten beşte beş başlık açtım kimse gelmedi oyuzden bende ilk beş gün için öyle yazdım ve gördüğün gibi uygulayamadim bile bende evde ne varsa az az yiyip kilo vermek istiyorum . yalnız her gün tartilicam ve paylasicam sen de istersen hergun istersen haftalık tartı paylasirsin herşey serbest yani . önemli olan birbirimize destek olarak kurtulalım su fazlalklardan

Ya şu başlığı degistirsekmi mümkün mü bilgi n varmı eminim başka arkzdaslsrda gelecektir

Başlangıç 66.6
6.GUN
_300 gramla 64.5
Altı günde toplam giden kilo 2.100gr
Kahvaltim
Bir simit (hiiiiic olmadı)
Peynir zeytin
Roka domates salatalık
Şekersiz çay
Ara yeşil çay
Akşam
5kofte bir tabak salata
Türk kahvesi şekersiz yanında çikolata lı gofret(buda olmadı)
Yatana kadar bir şey yemem yeşil çay ve şeker siz süt dışında inşallah diyimmm.

Ya şu başlığı degistirsekmi mümkün mü bilgi n varmı eminim başka arkzdaslsrda gelecektir
Moderatorlere özel mesaj yolla değiştiriyorlar canım mune falan

Bence de pilav fazla olmuş hele pirincse eyvah eyvah
Ayy sorma israf olmasın diye ama bitti bundan sonra fazlasini kuslara verecegim

Canim iyi dengeli kilo veriyorsun o kadar canını sıkma bol hareketle onları atarsın önemli olan yediklerini yakmak

Sen üç ay diyet yap 6 kg ver bir akşam git üç tane lahmacun ye
Canim ödülü haketmissin yarın telafi edersin uzulme

Bu arada Burda pek kimse yok sanırım. Nisan topiğindeyim ben.
Evet canım sanırım başlık tan dolayı pek giren olmadı aylarca beşte beş yapicazmi sandılar acepben günlük tartilmayi tercih ettim aylardır yerinde saydim haftalık tartı günlerinde inşallah bu sefer hedefime ulasicam

İlk sevdam canım bir haftada iyi verdimevet ama geriye dönmek korkutuyor beni inan aylardır bir ileri bir geri derken kilo aldım girdigim gurupların yüz karasıydim bana göre yediklerim i paylaşmıyor dum utançtan en son girdigim guruptanda ayrıldım beni hiç etkilemiyorfu onların çabası niye bilmiyorum motive olamadim.simdi çok şükür tam motiveyim diyebilirim

Beşte beş çok ağır bi diyet ama hakkaten ben hayatta yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…